上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R466♡

收藏  |  訂閱
1.5k  28.5k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-14 04:49 PM 發表 查看引用來源
咁你要出去行多D喇:smile_30:
:smile_39: :smile_39: 甘都要諗到有邊度去先得架..........屋企樓下我成日都出架:smile_34:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-14 04:43 PM 發表 查看引用來源
唔去石澳就去大浪灣啦:smile_30:
仲要轉多個灣啵:smile_30:

又再進入的稀客

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 04:49 PM 發表

:smile_39: :smile_39: 甘都要諗到有邊度去先得架..........屋企樓下我成日都出架:smile_34:
係同樓下D阿婆爭位坐呀:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 04:49 PM 發表 查看引用來源

而家咁熱 都係響屋企好
星期日我響荃灣熱到成件衫濕晒:smile_27:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-14 04:49 PM 發表

仲要轉多個灣啵:smile_30:
係囉  一係唔去一係去再遠D:smile_34:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-14 04:51 PM 發表 查看引用來源
係同樓下D阿婆爭位坐呀:smile_14: :smile_30:
我不嬲D生活同嗜好都似呀婆架啦:smile_30:

引用:
原帖由 iceiceiceice 於 2009-7-14 04:50 PM 發表
又再進入的稀客
你再係咁又進又出 好快你就出野喇喎老細:smile_30:

引用:
原帖由 iceiceiceice 於 2009-7-14 04:50 PM 發表 查看引用來源
又再進入的稀客
喂 26/7 去游水呀:smile_38:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-14 04:52 PM 發表

我不嬲D生活同嗜女都似呀婆架啦:smile_30:
叫條仔去搞野好過啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆