上一頁下一頁
發新話題

北遊記 @1/3 中山飯局遊記

收藏  |  訂閱
2.0k  18.6k

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-6 13:25 發表

車兄話九月, 不過五月節應該有得食啦
五月龍舟鼓响食糉時喎

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-6 01:16 PM 發表 查看引用來源
岩岩起身睇跌市..下午好呀大孖:smile_38:
如果12號, 高佬幾時走,番邊到???:smile_41:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-6 13:35 發表

如果12號, 高佬幾時走,番邊到???:smile_41:
你想點呀..睇下到時先又得:smile_45:

引用:
原帖由 bokyeh 於 2009-3-6 11:44 發表

多謝車兄.
要向大家中山友提下蘆兜糭, 温故知新.
蘆兜就係蘆葦草, 冲(去水道)邊有好多, 中山咅叫 LU DOUT.
削咗葉两邊嘅刺, 就剩番一吋寬幾尺長嘅葉,
試想用 ...
嘩..果然巧手..一定要試下:smile_27:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-6 01:40 PM 發表 查看引用來源
你想點呀..睇下到時先又得:smile_45:
我諗住揀個日子要大家冇咁趕,冇咁辛苦
好似細孖咁,我都問佢,如果佢第2日一早要番工我都拉佢上去,
為左上去玩一玩,一早要番落去落工,咁辛苦就唔係咁好啦
揀個得閒d日子,大家會輕鬆d

貢多位大大午安呀!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-6 14:06 發表
貢多位大大午安呀!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
呀射午安呀..喂你唔使瞓架:smile_38:

引用:
原帖由 wac@chicken 於 2009-3-6 14:04 發表

我諗住揀個日子要大家冇咁趕,冇咁辛苦
好似細孖咁,我都問佢,如果佢第2日一早要番工我都拉佢上去,
為左上去玩一玩,一早要番落去落工,咁辛苦就唔係咁好啦
揀個得閒d日子,大家會輕鬆d
好提意...我無所謂..就左你地先...真實唔急架可以遲D吖大家有個空位:smile_38:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-3-6 02:20 PM 發表 查看引用來源
好提意...我無所謂..就左你地先...真實唔急架可以遲D吖大家有個空位:smile_38:
但如果12號你係咪ok? 唔會趕下埸?

引用:
原帖由 元顏不瘋 於 2009-3-6 02:06 PM 發表 查看引用來源
你又想趁冇人入黎.........:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆