上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  448.1k

引用:
原帖由 mm28 於 13-4-2024 16:59 發表 查看引用來源

多謝你讚賞佢,畀張佢舊相界波袋你睇下
佢帶呢個胸圍已經好薄冇托起,一樣爆曬出嚟🤭🤭
阿嫂咁有料,個bra咩結構對佢嚟講根本就唔會有咩影響👍🏾

多謝樓上各位師兄讚賞

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-13 16:22 發表 查看引用來源

佢返工著啲裙唔係好短嘅,不過係貼身可能坐低條裙叔起咗,佢同呢個老闆一齊工作咗兩三年冇畀佢抽水已經好好彩但係好似我老婆話齋佢成日都畀佢對眼強姦 ...
咁個老闆都幾忍得下,好多老闆見到咁正嘅秘書,必定千方百計都要食啦

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2024-4-13 17:56 發表 查看引用來源

咁個老闆都幾忍得下,好多老闆見到咁正嘅秘書,必定千方百計都要食啦
你估佢老闆唔想扑佢呀,一來我老婆肯定唔會願意,第二就係我老婆都識得老闆個老婆,佢老闆好驚老婆嘅,如果佢扑咗我老婆一爆咗出去,佢跳樓都唔掂

引用:
原帖由 mm28 於 13-4-2024 18:18 發表 查看引用來源

你估佢老闆唔想扑佢呀,一來我老婆肯定唔會願意,第二就係我老婆都識得老闆個老婆,佢老闆好驚老婆嘅,如果佢扑咗我老婆一爆咗出去,佢跳樓都唔掂
如果佢唔係有隻老虎乸喺身邊嘅話🤣阿嫂就危險囉😨

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-13 16:42 發表 查看引用來源
阿嫂對波真係大到有啲誇,但真心正😍😍😍
佢去泰國或者海灘泳池嗰啲地方就真係夾行佢仲暴露show quali,不過一個女人啱啱年過40喺外地show下quali都好正常🤭🤭
有一次我同佢喺芭提雅啲酒吧,佢著一件勁貼身勁低胸嘅背心,我行咗個對面買啲嘢,有條泰仔係咁𥄫住我老婆,跟住隔住條短褲揸住自己扯起咗條嘢向我老婆示威,嚇到我老婆望都唔敢望🤭🤭之後返嚟同我講

引用:
原帖由 mm28 於 13-4-2024 18:27 發表 查看引用來源

佢去泰國或者海灘泳池嗰啲地方就真係夾行佢仲暴露show quali,不過一個女人啱啱年過40喺外地show下quali都好正常🤭🤭
有一次我同佢喺芭提雅啲酒吧,佢著一件勁貼身勁低胸嘅背心,我行咗個對面買啲嘢,有條泰仔係咁𥄫住 ...
嫂子好怕醜、好細膽喎😄😆

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-13 21:35 發表 查看引用來源
嫂子好怕醜、好細膽喎😄😆
咁又唔係嘅師兄,雖然隔住條褲條泰仔扯起咗,揸住成抽嘢向住我老婆,正常女人都會怕醜,雖然唔係未見過,始終係公眾地方

引用:
原帖由 mm28 於 13-4-2024 22:49 發表 查看引用來源

咁又唔係嘅師兄,雖然隔住條褲條泰仔扯起咗,揸住成抽嘢向住我老婆,正常女人都會怕醜,雖然唔係未見過,始終係公眾地方
明白。。。明白🙏🏾😄

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-12 17:39 發表 查看引用來源
咁你老婆係幻想比邊個屌?
佢有幻想過俾佢舊老闆同佢舊公司個司機迫姦佢,亦都有幻想過畀兩三個陌生男人強姦屌佢
我有同佢一齊睇av,有啲av情節都會加入我哋既性生活中🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆