上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.0k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 08:56 發表 查看引用來源

你想拍咩類型?

要先試鏡o架, 不過casting 本身就已經可以當一個產品推出市場
問題係公司冇男優, 除非搵上面果位uncle 叫佢做part time 幫補家用
什么是casting?上面那位uncle不行的,姐姐说了他受不了

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 11:51 發表 查看引用來源
对对,所以这也是我的择偶条件之一
咁呢個都合理嘅!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 09:02 發表 查看引用來源

好... 咁問題o黎啦: 就係完事之後, 對方果pat 野你又會唔會吞番佢先
呢d 野冇分男女, 要以身作則, 自己舒服完之後都要執手尾o架!
没问题

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 11:51 發表 查看引用來源
好吧,我还以为你们曾经有过一段不可告人的恋情
我只對女人有興趣!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-11-10 09:04 發表 查看引用來源

想搵咩戲?
咸片o既話, ixxx最多, 咩類別都有
我要找的是一部动漫,The First Slam Dunk

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-11-10 09:13 發表 查看引用來源
師妹會隨時潮吹😱😍⋯⋯愛愛完幫女方善後我覺得好sweet😘😘
有些男生会觉得潮吹很恶心,就像我之前那位
有些男生爱爱之后不顾整洁卫生,不会善后
有些男生爱爱之后直接睡死了,没体力

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 11:52 發表 查看引用來源
什么是casting?上面那位uncle不行的,姐姐说了他受不了
Casting係試鏡,要試過先知得唔得!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-10 11:56 發表 查看引用來源
有些男生会觉得潮吹很恶心,就像我之前那位
有些男生爱爱之后不顾整洁卫生,不会善后
有些男生爱爱之后直接睡死了,没体力
咁佢太自私,點可以咁架!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-11-9 22:03 發表 查看引用來源
我倒是不会介意被打屁股的
真係?

咁樣打 https://www.xvideos.com/video60794745/painful_caning._shot_in_4k_

既得人驚但又想試試 皇上都打唔出咁o既力度

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-11-10 11:53 發表 查看引用來源
我只對女人有興趣!😬
而家係返工! 本宮理得你有冇興趣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆