上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 11:47 PM 發表 查看引用來源
其實賭馬唔需要睇別人貼士準與不準, 每次賽事大部份有八成係由前4獨贏勝出, 只有二成獨贏係開冷. 如果賽馬一切正常的話, 這就是定律, 唔會變化無窮. 如能夠識得運用孖寶與贏獨對比, 差不多係好易揾餐餸, ...
佢地班呃飯吃边及你老羊咁深入理解架!
一吾中又話埸地偏差大、又話利放、利後上、多多藉口遮醜、吾中咪吾中、永無認衰架!

冧冧下其實老X乩文出親都話有人中又送乜送物。。。、梗系架、每个人解法都吾同、一埸十二隻馬、有十二人解不同、中个位咪可送。。、永無事前自解、咁都吸引到人!叻在此!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-26 12:06 AM 發表 查看引用來源
冧冧下其實老X乩文出親都話有人中又送乜送物。。。、梗系架、每个人解法都吾同、一埸十二隻馬、有十二人解不同、中个位咪可送。。、永無事前自解、咁都吸引到人!叻在此!
老劍馬經真心強,永遠事前無事後!👍

因我本人不懂晨操, 不懂賽馬常識, 只識賭錢, 有一個疑問環繞在我腦海中, 就係有幾位冠軍級練師誰功力較優, 根本上係無從評論, 如愛倫, 大摩, 亞蔡, 老方誰為較優? 怎樣才可以正確評論誰是最好, 有甚麼方法去證明?

正如一隻旅遊皇者已經可以反影, 係貨源問題.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-26 07:05 AM 發表 查看引用來源
因我本人不懂晨操, 不懂賽馬常識, 只識賭錢, 有一個疑問環繞在我腦海中, 就係有幾位冠軍級練師誰功力較優, 根本上係無從評論, 如愛倫, 大摩, 亞蔡, 老方誰為較優? 怎樣才可以正確評論誰是最好, 有甚麼方法去證明?

...
我都吾識睇晨操、何來睇狀態、王弱智成日話行圈馬Fit但吾覺入三甲、昨賽話公証洋名得8成半、差D比佢誤導!跑完返來、佢地只可話泥地特佳!

隻金地好明顯死硬、我估佢3344、点知仲差、赢馬識走外檔、咁想輸緊系內欄食沙啦l馬会吾会問、但往往公眾馬友仲要死追w系要跌落陷阱先後知後覺!大戶吾会同你陪葬架!

昨賽估到有几隻見紅馬w吾到、以往會有20倍以上馬出現、少見!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-26 08:04 AM 發表 查看引用來源
隻金地好明顯死硬、我估佢3344、点知仲差、赢馬識走外檔、咁想輸緊系內欄食沙啦l馬会吾会問、但往往公眾馬友仲要死追w系要跌落陷阱先後知後覺!大戶吾会同你陪葬架!
吾細識賭馬都知金地死緊,跑法被動又吾係無對手,重磅靠爆拉士段力去跑就功力減半啦,吾出外欄走入內欄個刻注定食沙

已出!

老劍馬經之一 屎橋總會入馬會

虎在路途邊,
行人莫亂呼;
路旁須仔細,
災禍自然無.

話說魏國有位鎮雞將軍唔老鬆, 會同老鄭分軍滅濁, 及後以為時機已成熟盛住個勢到可以搖旗吶喊玩叛變稱霸, 被高層識穿條屎橋, 即時重罰人頭落地, 重衰過那條仆街粗口仔. 因誠心悔改上教堂去祈禱, 不過唔飲可樂去飲沙士汽水, 因話沙士氣夠多, 重容易入口, 有夠氣又涼快.

1阿姆利則(姚祈) 2智有心得(鄭莫) 3盛勢東方(何郭) 4進綵(方潘) 5歐洲之星(沈明) 6心有靈犀(李楊)
7富貴榮華(文杜) 8常旺財(徐田) 9掌握時機(容賴) 10頌義(霍梁) 11烈風小子(告吳) 12豐益善(吳黃)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆