上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-6 11:40 PM 發表

大家見到拉,有人打傷我。听日寫唔到post拉
都見唔到你!! 點打你呀:smile_30:

真係好多人睇緊你個故仔~昨晚只係有 87頁今晚已有91頁啦~好熱烈呀^^

今次個post 好激呀
支持支持

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-6 11:54 PM 發表

都見唔到你!! 點打你呀:smile_30:
大家睇到拉。 a______a 間接甘約我出黎見面呀~~~~~~~~~~~~~其實你叫咩名。我知你係呢個論壇既常客。但我好少上黎。so唔知你既大名。

悄悄話:約我未約我囉,唔使怕醜喎:smile_39:

引用:
原帖由 lkw0601 於 2007-9-6 11:57 PM 發表
真係好多人睇緊你個故仔~昨晚只係有 87頁今晚已有91頁啦~好熱烈呀^^
大家黎催我交搞咋~~~~

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-6 11:59 PM 發表

大家睇到拉。 a______a 間接甘約我出黎見面呀~~~~~~~~~~~~~其實你叫咩名。我知你係呢個論壇既常客。但我好少上黎。so唔知你既大名。

悄悄話:約我未約我囉,唔使怕醜喎:smile_39:
好地地仲咩要約你:smile_27: :smile_42:  定係你好恨有人約咋!:smile_30: :smile_44:

我個名?? 頭像上面.. ID 隔離咪有寫囉:smile_42: :smile_30: :smile_30:

thanks for sharing

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-7 12:04 AM 發表

好地地仲咩要約你:smile_27: :smile_42:  定係你好恨有人約咋!:smile_30: :smile_44:

我個名?? 頭像上面.. ID 隔離咪有寫囉:smile_42: :smile_30: :smile_30:
比人疾親,板主預計明天身體不適。休息一天:smile_38:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-7 12:20 AM 發表

比人疾親,板主預計明天身體不適。休息一天:smile_38:
乜你咁架:smile_45:  都唔玩得既:smile_39:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-7 12:24 AM 發表

乜你咁架:smile_45:  都唔玩得既:smile_39:
yoyo你點解有甘多分既?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆