上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.3k

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-7 11:45 AM 發表 查看引用來源

哩個係個好提意~~~~~:096:
等我響果度加個墊先。

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-7 12:02 PM 發表 查看引用來源

等我響果度加個墊先。
你放心,我唔係淨係咬patpat既~~~度度有份,永不落空~~~

好開心~好開心~今年要成日著住件泳衣周圍去玩~要去沙灘~又要去泳池~又要去船河~

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-7 12:37 PM 發表 查看引用來源
好開心~好開心~今年要成日著住件泳衣周圍去玩~要去沙灘~又要去泳池~又要去船河~
咁好天氣,樣樣都想去~~~

引用:
原帖由 顏色貓咪 於 2009-5-7 12:47 PM 發表 查看引用來源

咁好天氣,樣樣都想去~~~
我先同我FD講...佢話星期日去曬太陽..我話我都諗住去~不過同佢唔同時間~我起馬3、4點先去...如果唔係會曬死~哈~ 仲o係度討論去邊度好~如果同FD一齊去就去遠D~如果自己就最近自己O個個灘~嘻~ 不過...超驚會曬黑...

引用:
原帖由 愛不愛美 於 2009-5-7 12:54 PM 發表 查看引用來源

我先同我FD講...佢話星期日去曬太陽..我話我都諗住去~不過同佢唔同時間~我起馬3、4點先去...如果唔係會曬死~哈~ 仲o係度討論去邊度好~如果同FD一齊去就去遠D~如果自己就最近自己O個個灘~嘻~ 不過...超驚會曬黑.. ...
我想晒黑少少呀~~加下成隻白白豬咁~

引用:
原帖由 feichris 於 2009-5-7 09:51 AM 發表 查看引用來源

妳兩隻野唬我無得還手時響度吋我:043:
行得正企得正又點會比人串呢~ :025:
檢討吓啦~ :096: :096:

點解又係咁多嘢做架~ :025:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-7 02:19 PM 發表 查看引用來源

行得正企得正又點會比人串呢~ :025:
檢討吓啦~ :096: :096:
hahaha~~笑死~~
支持小白~:036:

引用:
原帖由 uccapple 於 2009-5-7 03:48 PM 發表 查看引用來源
點解又係咁多嘢做架~ :025:
加油呀~~俾心機~~努力努力:036: ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆