上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
2.0k  44.1k

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-9-20 00:43 發表
我成1都無女~~唔知係未黑女太多呢 :smile_30:
主要原因之一~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 青蛙哥哥 於 2007-9-18 03:55 發表

係國貿附近 小酒店,都幾就腳:smile_38:
4舊幾都係酒店仔咋......:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-9-20 00:43 發表
我成1都無女~~唔知係未黑女太多呢 :smile_30:
近期係msn發功...原來都有唔少好野之前唔知道存在...:smile_30: :smile_30:

唔知重開qq有幾多人加左我...我重有update個qzone架...:smile_30: :smile_30:

上來呃分、去qq呃女:smile_35:

引用:
原帖由 fcckfcck 於 2007-9-19 05:35 PM 發表

我日頭多d wor~
前輩我感覺晚間的女容易溝點、因為晚上無節目的通常好寂寞、如果晚晚上就更容易得米

引用:
原帖由 hk牛牛 於 2007-9-21 12:47 AM 發表

前輩我感覺晚間的女容易溝點、因為晚上無節目的通常好寂寞、如果晚晚上就更容易得米
太晚上的多是蒲女或者夜之女~~~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 人間兇器 於 2007-9-20 02:57 AM 發表

近期係msn發功...原來都有唔少好野之前唔知道存在...:smile_30: :smile_30:

唔知重開qq有幾多人加左我...我重有update個qzone架...:smile_30: :smile_30:
C兄MSN怎樣去搜尋人呀? 好似無QQ那個search功能呀?:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2007-9-21 03:46 發表

C兄MSN怎樣去搜尋人呀? 好似無QQ那個search功能呀?:smile_30: :smile_30:
我記得好似係有搜索的喔  不過不只香港大陸姐,還有外國囡囡:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 食訓吊 於 2007-9-21 18:05 發表
阿印打 :smile_38:
咩意思喔  師兄~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆