上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.2k

引用:
原帖由 hong1962 於 2008-5-21 09:31 AM 發表

晨早就响公司上綱,祢份工都幾好喎:023: :023:
辛苦工嚟架:026:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-21 09:33 AM 發表
我都中左,係未完左場啦:071:
完左喇:098:

引用:
原帖由 伊高斯 於 2008-5-21 09:34 AM 發表

完左喇:098:
太好了,中左-1和:071: :098: 比賽又中,今次真係好啦:027:

中了波膽:098: :098:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:37 AM 發表
中左總入球,自己買左3球,-1和,入球單,係冇買2比1,擺明我自己都估2比1咁買法:096:

波盤又話買+1同和波,唔好以為我睇唔到:096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-21 09:37 AM 發表
波盤,你呢排都好犀利喎:036: :036:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-21 09:39 AM 發表

中左總入球,自己買左3球,-1和,入球單,係冇買2比1,擺明我自己都估2比1咁買法:096:

波盤又話買+1同和波,唔好以為我睇唔到:096: :096:
最後改了買1:0 2:1 2:2 在陳記昨晚說了n次.                 .but 同車車玩就買  十1  and 和

引用:
原帖由 percyng 於 2008-5-21 09:39 AM 發表

咪係 :046:

引用:
原帖由 hong1962 於 2008-5-21 09:42 AM 發表

波盤,你呢排都好犀利喎:036: :036:
早排輸死你唔知姐....好幸苦追架..又要忍又要有耐牲

早晨~:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆