上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-25 12:16 AM 發表

係就怏d走啦~~又話人地西兄唔準~~又死等做咩姐
又話人地2點出post~關你鬼事咩~~都唔準~~你等乜q 姐
食 屎啦你~~~如果你真係有咁堅ge tips~~點解唔益下d兄弟丫~~
如果你真係中左~~點解唔比你個acc 結餘我睇下 ...

西兄
西甲有咩推界??

大家都等緊

wowowowo~~數字人

雖然昨天輸了
但西兄, 我地仍然支持你啊

大家唔好話等佢啦, 支持就夠了

有新名~~數字人~~ haha~~

佢sxxxxx 點買我就唔知, 但5x6就太無信心啦 !!!

你地都估左好多野~~ send幾百個mess都可以估到..... 勁 !!!

傲神州同bbqboy你地咁鐘意估, 咁又估下我贏多定spiriter 條傻仔贏多?

大家還是慢慢等扮西晒野吧~ 我都想知有什麼料可以跟跟 :014:

引用:
原帖由 254663 於 2006-9-25 01:22 AM 發表

佢sxxxxx 點買我就唔知, 但5x6就太無信心啦 !!!

你地都估左好多野~~ send幾百個mess都可以估到..... 勁 !!!

傲神州同bbqboy你地咁鐘意估, 咁又估下我贏多定spiriter 條傻仔贏多?
數字人...咁你有冇西甲tips呀?

引用:
原帖由 254663 於 2006-9-25 01:22 AM 發表

改圖西,正一傻仔,一睇你亂咁send不同訊息比人,
就知你現實生活好白痴,老 母 老 豆 死左得返一個人係慘d,
所以我地唔會怪你做埋咁無聊既野,
你慢慢改圖吧,因為你個名已經臭晒,
唔會再有人理你d無知行為,小朋友,哈哈
慢慢玩吧 goodnight:014:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆