上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  418.7k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-7 12:09 PM 發表 查看引用來源

冇錯,即使你肯俾多D佢都唔會同你慢慢玩,寧願落街企流晒汗都唔會俾你屌多過10分鐘。雞頭同有經驗的姊妹教佢地最緊要快同齋屌,俾你錫要沖涼,好撚麻煩!!! ...
呢種叫“十分鐘西女”,三街同老妙d G多數都系甘!試過一次實冇回頭!

今日白裙靚輕中改變策略,因應一眾企街仿效穿白色裙,佢決定改為穿藍色T,黑色超短褲,力求打破別女混水摸魚,混淆視聽既招數。大家要注意啦

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-7 02:50 PM 發表 查看引用來源
今日白裙靚輕中改變策略,因應一眾企街仿效穿白色裙,佢決定改為穿藍色T,黑色超短褲,力求打破別女混水摸魚,混淆視聽既招數。大家要注意啦
請問YY兄你食左未?!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-7-7 15:19 發表 查看引用來源

請問YY兄你食左未?!
梗係食咗,星期五晚已吃,但唔夠飽,要揾第件再食!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-7 02:50 PM 發表 查看引用來源
謝謝Yuan Yuan兄

今日有無咩好野推介?

引用:
企係咩位?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-7-3 12:18 AM 發表 查看引用來源
咸記海豹一段有件靚女
海豹咩意思

老冠廣西簫味灰短裙超長腿靚輕中必食之選!!

引用:
今天下午4點前咸記行左3,4個圈,都見到ching講果個靚輕中,滿身汗水返家沖涼。靚輕中走了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆