上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.3k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-12 10:24 PM 發表 查看引用來源

我年年都陪妻子去…
師兄太太仲好有童真呢

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 05:07 PM 發表 查看引用來源

我……我而家個手機鈴聲係spiderman 既 art my age…其實我都中中地架,哈哈

男人迷呢d,好過迷其他啦係咪先
真心問
有無人好耐無聽過自己電話鈴聲
我就係啦,因為變晒whatsapp,wechat,line

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 08:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我身邊人無幾多個對迪迪尼有興趣。
我……就更加只會為氹女仔先留意。
所以果時未成為情侶,除左日常留意佢用咩,陪佢行就會知道咩佢想而又唔捨得買了。
師兄可唔可以約你行下街
我成日都有好多留意但又唔捨得買既野架
手袋,化妝品,護膚品咁。。。。
Hahahahah

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-12 10:26 PM 發表 查看引用來源

JJ出聲,大把人排隊請你食飯。

俾你排第一
(其實無人排緊隊,陰功)

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

其實留意到對方的喜愛係一件好事,以後買禮物又容易,亦容易表達自己心意,只係有d男人會連留意都懶,唔係個個好似師兄你咁有心思㗎
其實女人好易哄
你睇你睇,dragon師兄連sasa都哄到返黎

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-12 11:21 PM 發表 查看引用來源

俾你排第一
(其實無人排緊隊,陰功)
哈哈,我唔信,JJ肯定一早爆哂pm

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-12 11:22 PM 發表 查看引用來源

其實女人好易哄
你睇你睇,dragon師兄連sasa都哄到返黎
Dragon師兄有哄過我咩?慘喇,我睇左幾版都睇唔到添XD

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2017-11-12 10:23 PM 發表 查看引用來源

係咪黃昏跑呢?落左成日,黃昏先細雨。
我4點幾開始,先係gym room操,5點度就跑街,我見好多人好勁,都己跑到濕晒.....個身.:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 10:54 PM 發表 查看引用來源

嫖賭飲吹呢d惡習當然唔好沈迷啦,但我覺得其實任何野太沈迷都係唔好
男人總會有野沈迷,即好似我,而家沈迷............搵錢,HAHA......講笑.
我好鐘意行玩具店,但緊少買,因為我太花心,我好多野都想要,但其實我買返屋企,係唔會拆盒既.所以與其係咁,我情願唔買,每次行經,都會好欣賞咁樣去睇.HAHA......慳返唔少錢.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 10:58 PM 發表 查看引用來源

其實留意到對方的喜愛係一件好事,以後買禮物又容易,亦容易表達自己心意,只係有d男人會連留意都懶,唔係個個好似師兄你咁有心思㗎
天生,又或工作需要,我不嬲都好鐘意留意細節(只限對感興趣既野:smile_30::smile_30
師妹要嘗試改變,男人會懶,當然逃不掉責任,但女人令唔到男人動起來,女人的責任也不少.
妳可能會講:唔係架,其他男人真係唔會好似佢咁,老馮咁愛理不理.其他男人會好緊張,做好多野~~~~那麼何不問多句,點解妳有魅力令男人爭相獻殷勤,而應該最緊張自己果位,卻動也動不起來了~~~~
(講完,勿插):smile_43::smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆