上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-11 09:17 AM 發表 查看引用來源
老公已餓咗我成個星期,前日好返好多但又好早瞓都費事搞佢比佢休息吓,等佢狀態好啲先,佢狀態越好肉腸越大條,琴日佢終於好返晒,一早起身已比佢搓、揸、抄、啜....但我話今晚先,等所有人瞓晒飲少少洒叫大聲啲比佢 ...
你睇你個淫閪濕到”老兄真是這樣講?

靚太的靚大脾差過英超的足球打吡😰靚太你勁肚餓全身慾火勒不住😠一晚全部大爆發!!
要自己主動出手囗撻着大亀頭😤😤亦引証靚太已做了淫系了😋😋老兄吊得你更投入😎😎😎靚太現在是😋越吊越精神唔吊冇哂神😆😆
靚太昨晚叫聲的分唄有多高🚨🚨🚨
放個錄音出來聽聽有幾犀利😆😆😆

靚太做host ,約大波鬼妺補習老師,靚仔高高型男回你家和老兄玩4p 
等老兄坐在sofa 慢慢欣賞你含靚仔條6.5硬九!!
一次過靚太發揮你的吹功😁一囗含二條硬jj ,而鬼妹看著你們的表演,不咁來一場自慰show ...一定開心死老兄的幻想

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-11 09:17 AM 發表 查看引用來源
老公已餓咗我成個星期,前日好返好多但又好早瞓都費事搞佢比佢休息吓,等佢狀態好啲先,佢狀態越好肉腸越大條,琴日佢終於好返晒,一早起身已比佢搓、揸、抄、啜....但我話今晚先,等所有人瞓晒飲少少洒叫大聲啲比佢 ...
 不如老公屌完後靚仔再補一棍

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-11 10:40 AM 發表 查看引用來源
靚太做host ,約大波鬼妺補習老師,靚仔高高型男回你家和老兄玩4p 
等老兄坐在sofa 慢慢欣賞你含靚仔條6.5硬九!!
一次過靚太發揮你的吹功😁一囗含二條硬jj ,而鬼妹看著你們的表演,不咁來一場自慰s ...
靚仔之後一直有Whatsapp 我,10個message 我復一個到, 老公都知,但老公叫我咪比佢約吓出來囉,叫我試吓自己仲有幾多吸引力,佢話佢成日話我好正,我又以為佢氹我,叫我自己証實吓.....

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-13 09:45 AM 發表 查看引用來源

靚仔之後一直有Whatsapp 我,10個message 我復一個到, 老公都知,但老公叫我咪比佢約吓出來囉,叫我試吓自己仲有幾多吸引力,佢話佢成日話我好正,我又以為佢氹我,叫我自己証實吓.....
靚仔通常和你説咩話題???
每次都是讚你索靚好身材,有韻味的人妻😍😍😍要約😛約他去你屋企, 你正幾昧😙撚手小菜☺能能佢給他吃😊

靚太比他約到出去必定啪啪😋😋😋
你的長提不停供應他去啜啜

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-13 11:14 AM 發表 查看引用來源

靚仔通常和你説咩話題???
每次都是讚你索靚好身材,有韻味的人妻😍😍😍要約😛約他去你屋企, 你正幾昧😙撚手小菜☺能能佢給他吃😊

靚太比他約到 ...
其實靚仔只係細我3年,通常係傾一啲日常話題,旅行股市仔女等,冇你哋所想嘅,但有讚我靚同身材好所以著衫特別靚.....其實我明知佢氹我,老公就話即係仲好有魅力如果唔係人哋仲乜氹我,老公同你一樣叫我請人返家食飯,比佢認識吓喎⋯⋯

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

其實靚仔只係細我3年,通常係傾一啲日常話題,旅行股市仔女等,冇你哋所想嘅,但有讚我靚同身材好所以著衫特別靚.....其實我明知佢氹我,老公就話即係仲好有魅力如果唔係人哋仲乜氹我,老公同你一樣叫我請人返家 ...
老兄有計劃概😀叫他回家吃飯,往後再進一步大家加深了解再而玩下勃然起勁的事😘😘😘靚太唔索人家為何要討好你讚美你先😊男人的角度話你知😛

靚太今天仍是單身??
你會接受靚仔溝嘛@):- :-*  
年齡大小不是相差太遠也不是問題!!!

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-13 11:26 AM 發表 查看引用來源

其實靚仔只係細我3年,通常係傾一啲日常話題,旅行股市仔女等,冇你哋所想嘅,但有讚我靚同身材好所以著衫特別靚.....其實我明知佢氹我,老公就話即係仲好有魅力如果唔係人哋仲乜氹我,老公同你一樣叫我請人返家 ...
人妻市場重大過單身女@):-  起碼有
有人生經驗先!!! 
唔使大家溝通不到😯😯😯

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-13 11:59 AM 發表 查看引用來源
靚太今天仍是單身??
你會接受靚仔溝嘛@):- :-*  
年齡大小不是相差太遠也不是問題!!!
呢個世界冇如果,如果我唔係人妻靚仔可能對我冇興趣呢......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆