上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.0k

引用:
原帖由 小修理 於 2017-1-16 03:32 PM 發表 查看引用來源
佢未食飽就反工,應該重有下文
無wo
因為我好狠心咁無見佢(連續兩晚佢搵我,我都訓到豬咁款

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-16 03:47 PM 發表 查看引用來源

無wo
因為我好狠心咁無見佢(連續兩晚佢搵我,我都訓到豬咁款
唔怪得佢要沒收個bra:smile_30:

引用:
原帖由 小修理 於 2017-1-16 03:54 PM 發表 查看引用來源
唔怪得佢要沒收個bra:smile_30:
點解wo?
明明有咁多相俾佢打飛機
btw個bra,岩岩先洗乾淨無耐,我著左上身唔夠半日,無我既味(俾D投訴
佢話我似狗咁,成日索佢身上既味,佢自己咪一樣,拎我個bra黎索

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-16 04:05 PM 發表 查看引用來源

點解wo?
明明有咁多相俾佢打飛機
btw個bra,岩岩先洗乾淨無耐,我著左上身唔夠半日,無我既味(俾D投訴
佢話我似狗咁,成日索佢身上既味,佢自己咪一樣,拎我個bra黎索
多d相再加上個bra 幻想空間大好多:smile_47:
咁衰話你似狗 禁佢慾 叫佢打飛機啦!

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-16 16:05 發表 查看引用來源

點解wo?
明明有咁多相俾佢打飛機
佢搵到寶都唔識珍惜

引用:
原帖由 小修理 於 2017-1-16 04:26 PM 發表 查看引用來源
多d相再加上個bra 幻想空間大好多:smile_47:
咁衰話你似狗 禁佢慾 叫佢打飛機啦!
理解唔到
我先唔會禁佢慾,咁罰根本被罰個個係我
其實我又無咩所謂,我同佢成日都會互叫對方做豬:懶豬,咸濕豬之類(豬表示點解要拖我落下

引用:
原帖由 S_BALL 於 2017-1-16 04:28 PM 發表 查看引用來源
佢搵到寶都唔識珍惜
何出此言?

咁長篇,支持下先

本身打算今晚出相,不過大家好似無興趣,咁就算la

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-15 11:53 AM 發表 查看引用來源

其實係咪個個男人都係咁?
其實我得把口...真實咩都未試過毒L一名

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆