上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 09:49 AM 發表 查看引用來源

4, set 好自己既budget! 佢有過份要求要識叫"唔好"!

禾刀係!

:smile_40:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 09:55 AM 發表 查看引用來源
唉,要開工啦! 要同阿仔溫書考試, 都唔知依家係阿仔考定老豆考試!

九哥,比心機溫 c 考試啦!!:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 09:55 AM 發表 查看引用來源
唉,要開工啦! 要同阿仔溫書考試, 都唔知依家係阿仔考定老豆考試!

早晨,九兄   我處境亦一樣,緊張個仔考試,你公子讀邊班呀?:smile_13:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-6-12 10:01 AM 發表 查看引用來源

九哥,比心機溫 c 考試啦!!:smile_40: :smile_40:
早晨、老餅:smile_30:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 09:13 AM 發表 查看引用來源

有呀,同佢講冇錢玩了,好來好去吧! 佢咪玩唔要錢law!

你屎啦,條女用到九陰真功呢招....頂住呀!!!:smile_22:

引用:
原帖由 ykw3441 於 12/6/2011 11:47 AM 發表 查看引用來源
早晨,九兄   我處境亦一樣,緊張個仔考試,你公子讀邊班呀?:smile_13:
早晨呀...院長...

我個乞衣仔讀P6啦...好快就知派邊間Secondary school la!:smile_o03:

老虎好擔心!:smile_o15:

引用:
原帖由 golftin 於 2011-6-11 07:40 AM 發表 查看引用來源

輝仔對男賭的分析,直頭糸perfect,好欣賞,獎你自己ml+hj+bj

田兄, 輝仔的高見,你會有得著嗎?:smile_41:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 11:59 AM 發表 查看引用來源

早晨呀...院長...

我個乞衣仔讀P6啦...好快就知派邊間Secondary school la!:smile_o03:

老虎好擔心!:smile_o15:
漫漫長路, 有排辛苦呀!  我個讀F.3:smile_45:

引用:
原帖由 ykw3441 於 12/6/2011 11:50 AM 發表 查看引用來源
你屎啦,條女用到九陰真功呢招....頂住呀!!!:smile_22:
呢招我6年前,遇上過了...好勁㗎!....E家巳經識得抵擋了! hehe!:smile_o10:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 12:03 PM 發表 查看引用來源

呢招我6年前,遇上過了...好勁㗎!....E家巳經識得抵擋了! hehe!:smile_o10:
唉!   我由1987年北上至今,亦從未遇上好似太陽妹咁既女....貪錢之程度令人乍舌....恐佈至極 好彩比我沉左佢在亞丁灣海底:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆