上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  51.4k

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:38 PM 發表 查看引用來源

講坦白d, 其實我係唔鍾意酒吧既氣氛啫.
咁你去佢屋企飲:smile_o06:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:39 PM 發表 查看引用來源

up to u if you really want to do so.........
我知會好橙....冇辦法

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-24 05:42 PM 發表 查看引用來源

好唔安全啫, 係都佢去我屋企飲啦.

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-24 05:42 PM 發表 查看引用來源

下次妳過來...我引路一齊去:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 17:41 發表 查看引用來源
多謝哂! 不是這首、7月已有條LinK放上泥...
可以在LinK放上泥嗎?:smile_38: 摩尼BBS網路社區 -- 音樂.歌詞.小遊戲.MTV.桌布.圖庫.笑話.影片.星座.下載.動漫畫.免費留言板申請   %5:%,

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-24 05:43 PM 發表 查看引用來源
我知會好橙....冇辦法
what is mean by"好橙"????????

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-24 05:33 PM 發表 查看引用來源

但.....現在....有誰陪我......有誰憧我???
我相信總會有人懂你的~只是緣份未到而已~希望在明天麻:smile_04: :smile_46:

好似我咁~成日都咁開心~做人先要有意義呀

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:45 PM 發表 查看引用來源

what is mean by"好橙"????????
好橙=好慘:smile_44:

引用:
原帖由 九九八十一 於 2010-11-24 05:38 PM 發表 查看引用來源

講坦白d, 其實我係唔鍾意酒吧既氣氛啫.
我知妳所講那種氣氛..我都吾仲意...7月過泥我引路一齊去..也許妳喜歡:smile_o05:

引用:

是不是喜欢在茶餐厅演酒的气氛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆