上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 26

收藏  |  訂閱
3.3k  75.2k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-2 11:18 AM 發表
當你日日見到咁多病人,你就會吾同心態:smile_39:
打 g 針....好快好.........

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-2 11:15 發表 查看引用來源

今次要去西藏.死得:smile_34:
想起二十年前由青海的格爾木坐兩日一夜的東方牌大客車去拉薩,登到胃想跌出黎,想起都:smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:16 發表 查看引用來源

D咭片係唔係見到小妹妹果d? 以前住皇崗村果頭大廈小區都成日有
其實都唔系架~
20中果D咯,無service架~但就應該唔系全職既

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:20 發表 查看引用來源

你試過喇 :smile_41:
我既第一次就比左距:')

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:19 發表 查看引用來源

我好似交緊15x, 之前完左一年約都冇時間去傾新約, 交緊正價 :smile_35:
可以傾平DD

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-2 11:22 AM 發表 查看引用來源
想起二十年前由青海的格爾木坐兩日一夜的東方牌大客車去拉薩,登到胃想跌出黎,想起都:smile_39:
而家都死喇,仲要住成個月.:smile_34:

Bingo
好彩我怕死唔敢試,听sky 咁講都系唔好唸
引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-11-2 11:16 AM 發表 查看引用來源

D咭片係唔係見到小妹妹果d? 以前住皇崗村果頭大廈小區都成日有

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-11-2 11:34 發表 查看引用來源

而家都死喇,仲要住成個月.:smile_34:
而家交通好好多,真开心可以竟工作又娛乐 有時間去後藏個邊玩玩,風景超靚

good night la...bye bye ! Have a great day everyone !

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-11-2 11:43 發表 查看引用來源
Bingo
好彩我怕死唔敢試,听sky 咁講都系唔好唸

我真系情願去水圍算啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆