上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

就係冇供呢...:smile_o08:
冇供 点會呀:smile_45: 你做左冇2個月:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:23 PM 發表 查看引用來源
你係叧類既香港黑工,冇公積金唔洗交稅,全部係你老細悭番入哂自己荷包, 火燒公司燒死冇得保償:smile_o08:
唔係喎...佢每個月人工出埋佢應該幫我供果筆架喎...:smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-8 12:23 PM 發表 查看引用來源

尼間公司賣丸仔架.....做D嘢犯哂法, 又拖糧又唔供MPF........有冇幫尼買勞保呀?:smile_o14::smile_o14:
咁勞保又有...:smile_o08:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 12:24 PM 發表 查看引用來源

後生仔~博殺期~怕咩辛苦呀~搵到錢就舒服啦~:smile_38:  
咁我去拖貨:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-8 12:24 PM 發表 查看引用來源

冇供 点會呀:smile_45: 你做左冇2個月:smile_44:
半年都有啦...:smile_o03:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-8 12:13 PM 發表 查看引用來源

你好似講晒出黎.........:smile_19:
冇呀?! 冇呀? 我都冇過界:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:06 PM 發表 查看引用來源
我末買過騎師王呀! 今晚企要殺4場馬咩?
有冇多幾場Q胆心水? 我Q2x3死硬派:smile_34:
禾刀好少買..不過佢D馬係好D..最初我估得4倍..現有8倍.低傅. 用$50買.平時比小費刀差不多啦:smile_52:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:25 PM 發表 查看引用來源

唔係喎...佢每個月人工出埋佢應該幫我供果筆架喎...:smile_o06:
肯定係冇,你自己末簽過MPF既文件咩?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:27 PM 發表 查看引用來源
冇呀?! 冇呀? 我都冇過界:smile_o05:
5場3號..........

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-8 12:29 PM 發表 查看引用來源

禾刀好少買..不過佢D馬係好D..最初我估得4倍..現有8倍.低傅. 用$50買.平時比小費刀差不多啦:smile_52:
八場馬騎四隻,得兩隻睇好.....四隻會飛又唔同,你果50元打賞比我算啦!:smile_o14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆