上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 05:22 PM 發表
龍E生,我的生活一潭死水,又有老虎又有仔女,只能夠間唔中偷下跳,婚姻生活真係好悶,不過返到家見到仔仔又好鬼开心:smile_30:好懷念以前澳門.太平.常平的快乐日子  你地仲後生要盡情亨受自由呀:smile_3 ...
我都係咁話:smile_o11:

各位再見:smile_o07:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 17:35 發表 查看引用來源

我都係咁話:smile_o11:
龍E生要点E我地呀:smile_38: 食咩葯呀:smile_38: 有冇救呀:smile_38:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 17:46 發表 查看引用來源
各位再見:smile_o07:
你去邊呀:smile_38: 都未夠鐘放工,:smile_o07:

y仔,太陽油身边应该有9公圍住,你都係趁快食吧,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 05:22 PM 發表 查看引用來源
龍E生,我的生活一潭死水,又有老虎又有仔女,只能夠間唔中偷下跳,婚姻生活真係好悶,不過返到家見到仔仔又好鬼开心:smile_30:好懷念以前澳門.太平.常平的快乐日子  你地仲後生要盡情亨受自由呀:smile_3 ...
你滿足現狀嗎:smile_41: :smile_14: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 18:01 發表 查看引用來源

你滿足現狀嗎:smile_41: :smile_14: :smile_38:
老實講依家返到屋企真係有点平淡:smile_13: ,除咗見到仔仔好开心之外,其他真係冇物,同老虎唔係冇感情,而係學你话齍女人可能已經將感情升華到親情,所以不再有火花,但係男人就係咁賤,多多少少都需要点激情,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 06:17 PM 發表 查看引用來源
老實講依家返到屋企真係有点平淡:smile_13: ,除咗見到仔仔好开心之外,其他真係冇物,同老虎唔係冇感情,而係學你话齍女人可能已經將感情升華到親情,所以不再有火花,但係男人就係咁賤,多多少少 ...
這就是男人跟女人的分別,女人的想法好簡單同直接,好多時最滿足就是找到一個可以過人世的男人,然後組織一個美滿的家庭,晚年有老公和兒女陪伴終老,但男人總是較女人多心同博愛,不知道是否與雄激素有關呢,所以做已婚男人要有自我控制的能力,因為你要知道自己的角色,位置所在,要重視婚姻所作出的承諾,要記得自己在行禮時跟未婚妻所說過的話,男人很容易會將之遺忘,所以要做一個好男人,好丈夫,好爸爸,真的不容易啊...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 06:32 PM 發表

這就是男人跟女人的分別,女人的想法好簡單同直接,好多時最滿足就是找到一個可以過人世的男人,然後組織一個美滿的家庭,晚年有老公和兒女陪伴終老,但男人總是較女人多心同博愛,不知道是否與雄激素有關呢,所 ...
龍e你係咪教書㗎~~咁多哲理名言嘅~~

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 06:17 PM 發表
老實講依家返到屋企真係有点平淡:smile_13: ,除咗見到仔仔好开心之外,其他真係冇物,同老虎唔係冇感情,而係學你话齍女人可能已經將感情升華到親情,所以不再有火花,但係男人就係咁賤,多多少少 ...
食得咸魚就抵得渴~~:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆