上一頁下一頁
發新話題

**徵18-35歲正經、真心既男性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 Vanlic 於 31/7/2009 09:05 PM 發表 查看引用來源

不過其中有個 fd 好自私
我自己唔太想同佢打
點自私, 霸住哂啲嘢嚟食呀?

算喇!! fr生日.. 寛容啲囉!

引用:
原帖由 lipailam 於 2009-7-31 09:08 PM 發表

點自私, 霸住哂啲嘢嚟食呀?

算喇!! fr生日.. 寛容啲囉!
係呀
佢又唔衛生又係咁霸野食....
我同佢打過一次諗住冇下次
但生日個 fd 話想打, 算, 都冇計:smile_42:

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 20:57 發表 查看引用來源
Matthew1991314:top10係內部決定架喎~ 哈哈,睇黎你都幾鍾意d姐姐喎~哈哈~
Vanlic:係咩?感動你d咩呀?哈哈~ 係呀!熱到唔認得媽媽~哈哈哈哈~~
lipailam:你好呀~ 咩牛皮燈籠呀? 唔明呀~
Vanli ...
唔係,我鍾意差唔多年紀既多過鍾意姐姐
其實兩樣冇咩所謂既,只要大家個樣睇落去唔係相差太遠冇問題既

引用:
原帖由 Matthew1991314 於 2009-7-31 09:14 PM 發表

唔係,我鍾意差唔多年紀既多過鍾意姐姐
其實兩樣冇咩所謂既,只要大家個樣睇落去唔係相差太遠冇問題既
一來個樣要唔會相差得太遠
第二思想既成熟程度都要比較同步先得....:smile_40:

lipailam:我都想,但我平時懶得6野食~哈哈
Vanlic:呵~ 隔離屋好似睇唔到喎~我又唔係窗口~ 有男有女…唉…
lipailam:點解梗係要同女仔呀? 我唔明既?
isfish:已評分,但你冇mXn喎~
Vanlic:有女仔,仲唔仆到去咩? 衰人!懶唔想咁…

Matthew199314
:咁又係~哈哈~
Vanlic:咁都係呀~ good point~

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 09:17 PM 發表
lipailam:我都想,但我平時懶得6野食~哈哈
Vanlic:呵~ 隔離屋好似睇唔到喎~我又唔係窗口~ 有男有女…唉…
lipailam:點解梗係要同女仔呀? 我唔明既?
isfish:已評分,但你冇mXn喎~
Vanlic:有女仔, ...
睇到既話佢地咪發達~~!!?? XDXD

有女仔呀
不過得兩個
一個係我個 fd 既女朋友, 另一個真係 fd 底, 佢當我係姐妹 =p

引用:
原帖由 katkatbabebabe 於 2009-7-31 08:41 PM 發表 查看引用來源
Vanlic:「只怕難捱的是我…」哈哈~唱番句先~ 如果真係有個鍾意既人,我都唔怕捱~ 好感動呀咁~~
lun12061000:umum~唔識點講喎~ 我總之而家可以叫做揀左top10啦~
ccmhkg:好好~評左分啦~~
赤狼:我火左~哈哈~SORRY~ 我都係呀~熱到出街著吊帶都唔掂~係屋企已經乜都冇著~搵日去曬下先~
:smile_o05: 妳係咪要比噤多''下''想我姐.妳自己一個住架咩...
我都要去曬下啦...太白啦:smile_o05:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-7-31 21:17 發表 查看引用來源

一來個樣要唔會相差得太遠
第二思想既成熟程度都要比較同步先得....:smile_40:
有1,2個大我4年以上既都好細路女下:smile_39:

引用:
原帖由 Vanlic 於 31/7/2009 09:11 PM 發表 查看引用來源

係呀
佢又唔衛生又係咁霸野食....
我同佢打過一次諗住冇下次
但生日個 fd 話想打, 算, 都冇計:smile_42:
咁您天日去之前,打定底喇!

The most essential element for 2 people living together is building up an effective communication for resolving the disputes may arise later on.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆