上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART52︿爆靚爆型爆再聚^^

收藏  |  訂閱
1.5k  28.3k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 11:03 PM 發表 查看引用來源

好在我一早講明自己唔飲得架o者,如果唔係真係死左都唔知咩事呀
你有去咩???????????

:smile_o02: :smile_o02: 出到下年都未出完啦..青bb....跟住呢~:smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-22 11:06 PM 發表 查看引用來源

你有去咩???????????
我冇去....我意思係之前同心宜佢地出過去幾次...我都講明我唔飲得
上次去karaoke 我都有飲d 既

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-22 11:03 PM 發表 查看引用來源

好在我一早講明自己唔飲得架o者,如果唔係真係死左都唔知咩事呀
我都講左我唔飲得嫁

[quote]原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:01 PM 發表 查看引用來源

他決定靜悄悄離開人群, 獨自去厠所修行.
過左無幾耐, 有侍衛通知我地有個人在厠所
進行向真主參拜儀式, 為左查明這個神話真相,
我地決定... :smile_34:

我地決定一闖龍潭, 去看真實, 仲帶埋白武士(O佢個FRIEND) TIM,
一去到, 厠格一遍零亂,厠 門已毀, 紅衫朋友....  :smile_34:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 11:07 PM 發表 查看引用來源
:smile_o02: :smile_o02: 出到下年都未出完啦..青bb....跟住呢~:smile_o02: :smile_o02:
比d 耐性啦

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-22 11:08 PM 發表 查看引用來源

我都講左我唔飲得嫁
咁你仲有冇飲呀?
我唔飲既話冇人迫得到我飲架

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-22 11:05 PM 發表 查看引用來源

咪住...你好似講漏少少野...佢過枱做咩你都未講..:smile_38:
呢PART係 神燈前傳, 我而家講緊係神燈記

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-22 11:09 PM 發表 查看引用來源

呢PART係 神燈前傳, 我而家講緊係神燈記
:smile_o13: :smile_o13: :smile_o02: :smile_o02: 你/..唔好係度吊我引呀~

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-22 11:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o02: :smile_o02: 你/..唔好係度吊我引呀~
我都好心急:smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆