上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(64)~我搵到工啦...呵呵!!

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 06:19 PM 發表

你返黎接力.....咁我都走得安心D.........:smile_43:
接咩鬼力呀, 人都走晒啦:smile_45::smile_45::smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-1 06:16 PM 發表 查看引用來源
我返啦...不過走晒未:smile_41:
vk ,我搭緊巴士呀,都同你hi 先。

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-6-1 06:23 PM 發表

你好呀, 宜家要撞到真係唔易

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-6-1 06:23 PM 發表 查看引用來源

你都幾勤力喎

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 06:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: .....真係有D野咁喎.....O仔果然係醒.........:smile_13: :smile_30:
佢可能系男主腳:smile_44:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-6-1 06:22 PM 發表 查看引用來源

都休左庭囉.....你講乜都唔會記錄在案......聽日提堂先再講.........:smile_38:
退.................................堂.................................:smile_38: :smile_30: :smile_30:
咁好啦, bye bye~:smile_35:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-1 06:22 PM 發表 查看引用來源

公司有實習學生, 今日跟住佢地去晒咁多個中心,
5點係總部完, 提早左放工, 所以今日早左, 平時放六點
好多中心? 大公司?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-1 06:30 PM 發表

好多中心? 大公司?
唔大唔細咁啦:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-6-1 06:34 PM 發表 查看引用來源

唔大唔細咁啦:smile_30:
咁你而家又等食飯:smile_41:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-6-1 06:37 PM 發表

咁你而家又等食飯:smile_41:
算係啦, 尋晚佢同我媽食, 今晚就同佢屋企人食,
通常都一人一日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆