上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+49回

收藏  |  訂閱
1.5k  29.6k

引用:
原帖由 半全場 於 2009-6-13 09:40 PM 發表 查看引用來源
邊個教傻貓架:smile_o09:
無師自通 :smile_o01:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-6-13 09:49 PM 發表 查看引用來源

都關你事啦 咁經邊度變種:smile_14: :smile_53:
:smile_o04:  

(都唔知講咩好...個公仔夠晒)

引用:
原帖由 tin170 於 2009-6-13 09:46 PM 發表 查看引用來源

嘩...咁叻:smile_40: 去左邊度游:smile_41: 曬黑哂囉:smile_14:
呢個係人地屋企個會所.... 不過...人地搬...游埋呢個月..又要轉地方 :smile_o03:

上年o甘辛苦等到夏天...又話整天花板無開....到十月整好...又差不多冬天...唔開室外...!

終於等到今年夏天...又話只開室外,室內要整咩wo....到琴日去....又話室外唔開...要整玻璃...

都唔知咩地方...成日整野....又唔一次過 :smile_o06:

搞到琴日無太陽晒....仲係成塊反光板 :smile_o02:

早晨呀33:smile_38:

引用:
原帖由 tin170 於 2009-6-13 09:50 PM 發表 查看引用來源

我...........個好朋友囉:smile_34: :smile_30:
幸有你 
終於我領會愛和被愛 

極幸有你 日子多麼的充滿閃閃光彩 
終於清楚你我就是無從分開  一生我也在等這段愛

:smile_o09:

引用:
原帖由 梁山伯. 於 2009-6-14 11:15 AM 發表 查看引用來源
早晨呀33:smile_38:
早晨呀....梁山伯 :smile_o13:

星期日都o甘早...琴晚無周圍去咩 :smile_o06:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-6-14 11:18 AM 發表 查看引用來源

早晨呀....梁山伯 :smile_o13:

星期日都o甘早...琴晚無周圍去咩 :smile_o06:
冇去街呀:smile_39:
而家返緊工:smile_42:

引用:
原帖由 梁山伯. 於 2009-6-14 11:20 AM 發表 查看引用來源

冇去街呀:smile_39:
而家返緊工:smile_42:
工作要緊....加油 :smile_o13:

o甘幾時食 lunch 呀

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-6-9 21:46 發表 查看引用來源
黃德斌...好型 :smile_o05:
邊個係:smile_o12:

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-6-9 08:40 PM 發表 查看引用來源

嘩...呢句最o岩聽:smile_30:
孺子可教,孺子可教

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆