上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

想問我朝朝都扯爆旗:smile_27:
我控制唔到
我去割未死梗?
咁點算?:')

引用:
原帖由 包皮男 於 2009-7-5 12:33 PM 發表 查看引用來源
想問我朝朝都扯爆旗:smile_27:
我控制唔到
我去割未死梗?
咁點算?:')
家計會比左鎮靜劑藥同女性荷爾蒙藥比我, 不過老實講都冇乜用.
我第一晚驚爆線, 所以只係訓左個零鐘.
第二晚都係就住就住訓
(當然試過扯到流血, 不過止到血都冇乜問題既)
直到依家第9晚, 有時訓到半夜都仲會扯到痛醒(但好快又訓返)

引用:
原帖由 割包皮的人 於 2009-7-5 01:48 PM 發表 查看引用來源

家計會比左鎮靜劑藥同女性荷爾蒙藥比我, 不過老實講都冇乜用.
我第一晚驚爆線, 所以只係訓左個零鐘.
第二晚都係就住就住訓
(當然試過扯到流血, 不過止到血都冇乜問題既)
直到依家第9晚, 有時訓到半夜都仲會扯 ...
其實你個case係咪特別麻煩d?

我想問威爾斯親王醫院有冇得做
同埋大約幾錢到

好討厭呀
企係度疴尿好似開花灑咁:smile_27:

慢慢來, 第三個星期會好好多... take care !!!

引用:
原帖由 天使狩獵者 於 2009-7-5 07:30 PM 發表 查看引用來源
其實你個case係咪特別麻煩d?
坐廁吧

引用:
原帖由 割包皮的人 於 2009-7-2 05:40 PM 發表 查看引用來源
我28歲, 包莖, 10歲時曾經發炎。
十幾歲時已經知自己需要割, 但一直都唔敢, 一直到依家。因為出年要結婚, 為左未來太太, 唯有股起勇氣.....
割完之後忠告大家, 如果你係包莖+曾經發炎你就要小心, 因為割包皮既手術 ...
請問你水腫幾日至好返? 手術後幾時折線呀?

我未割,但係咪反到出黎就唔洗割?
同埋洗唔洗長期反出黎?

引用:
原帖由 Edward仔 於 2009-7-6 11:59 PM 發表
我未割,但係咪反到出黎就唔洗割?
同埋洗唔洗長期反出黎?
兩個都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆