上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.4k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 09:58 PM 發表 查看引用來源
今季會長好似有難, 現時排行第六, 容嘜第一次被踢出五台山.
係,季尾大部分全熱門都叮,今日又叮3隻,不過同時可能外父收到手軟:071:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 10:04 PM 發表 查看引用來源
心哥那一隻七百萬馬, 物有所值, 可以跑出3班時間, 再上12應勁過天下為攻.
呢隻真係幾高,唔蠱惑應該仲有2W在手

呢位作者一早未卜先知, 一早知巴基仔不穩, 但係又係以馬比馬論盡一番東方快車. 話明係好屎, 重想佢贏.

附件

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-25 10:20 PM 發表 查看引用來源

呢隻真係幾高,唔蠱惑應該仲有2W在手
心哥一定無假攤, 佢要靠呢隻馬轉馬運架! 何妨係亞沈飛左經紀佬親自為佢揀.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 10:48 PM 發表 查看引用來源

心哥一定無假攤, 佢要靠呢隻馬轉馬運架! 何妨係亞沈飛左經紀佬親自為佢揀.
今日條Q都仲係搭經紀而非白頭賀,心哥都幾念舊:014:

原來今日啲馬唔係咁難賭, 平時那兩位名馬評家都係貼中四至五場頭馬, 今日齊齊貼中九場, 即時話今日啲馬係好正常, 只不過係有一隻死係必然, 二隻死係自然, 果然佢哋同樣都有貼死火馬架!

附件

CHEUNG 625.JPG (88.94 KB)

CHEUNG 625.JPG

choi 625.JPG (90.19 KB)

choi 625.JPG

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-25 10:54 PM 發表 查看引用來源
原來今日啲馬唔係咁難賭, 平時那兩位名馬評家都係貼中四至五場頭馬, 今日齊齊貼中九場, 即時話今日啲馬係好正常, 只不過係有一隻死係必然, 二隻死係自然, 果然佢哋同樣都有貼死火馬架!
今日最冷兩隻都只系12倍!4-5倍佔大部份!

沙田草地多數熱w多d:cool:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-25 11:01 PM 發表 查看引用來源

今日最冷兩隻都只系12倍!4-5倍佔大部份!
不過兩位名馬評家首選大部份係死晒. 佢哋貼中頭馬大部份係前四內馬, 即時話都不及你老總無賠率時出貼士準, 因為一早都唔知前4馬會是誰架!

所以貼馬唔係有順序有首選次選方式出貼, 係好乸蠢架! 首選唔中, 即是唔中.

附件

choi 625.JPG (90.19 KB)

choi 625.JPG

CHEUNG 625.JPG (88.94 KB)

CHEUNG 625.JPG

其實賭馬唔需要睇別人貼士準與不準, 每次賽事大部份有八成係由前4獨贏勝出, 只有二成獨贏係開冷. 如果賽馬一切正常的話, 這就是定律, 唔會變化無窮. 如能夠識得運用孖寶與贏獨對比, 差不多係好易揾餐餸, 唔洗賽馬論盡一番, 賽果一定都唔會跟理論一樣準確無誤. 好似呢條作者以馬比馬計算頭馬, 認真係天方夜譚, 講過等於無講. 如果東方快車要去馬必定揾田太上馬, 又點會揾到條小屎.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆