上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-6 11:27 PM 發表

嘩,你甘諗我呀。你當我係色狼咩..............
或多或少都有d:smile_44:  到時見到你.. 發覺你好靚仔咁點算:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-6 11:31 PM 發表

或多或少都有d:smile_44:  到時見到你.. 發覺你好靚仔咁點算:smile_14: :smile_30:
甘呢樣要問返你拉,甘如果我唔靚仔呢,你會打我@@?!~~~~

睇黎,個故事就快到尾啦...

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-6 11:33 PM 發表

甘呢樣要問返你拉,甘如果我唔靚仔呢,你會打我@@?!~~~~
可能架:smile_30:  不過放心.. 我冇咩力:smile_39:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-6 11:38 PM 發表

可能架:smile_30:  不過放心.. 我冇咩力:smile_39:
大家見到拉,有人打傷我。听日寫唔到post拉

打多獲咪寫到lo 負負得正ar:smile_30:

「點呀,有情深甘一吻先走嗎?」sara冷冷地甘同我講。
「有呀,簡直難捨離,不過怕你等先落返黎。」sara無理我,不過佢冷靜得令人可怕。我又感到颱風即張黎臨..................續
................
阿輝哥唔好怕:smile_38:

引用:
原帖由 水喉匠 於 2007-9-6 11:45 PM 發表
「點呀,有情深甘一吻先走嗎?」sara冷冷地甘同我講。
「有呀,簡直難捨離,不過怕你等先落返黎。」sara無理我,不過佢冷靜得令人可怕。我又感到颱風即張黎臨..................續
................
阿輝哥唔 ...
果陣我驚唔係因為我講左句野,而係.........唉

引用:
原帖由 天鎖‧夜月 於 2007-9-6 11:28 PM 發表
其實我個人中意sandy多d..... ^^"
點解呢:smile_41:

正呀!!一放學返到來有得睇....supportsupport

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆