上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:53 PM 發表 查看引用來源

多謝支持~:023: :096:
客氣了~你把我心底話說出:096: :023:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 17:00 發表
我又唔會話哂d男仔既....有d女仔都好難頂架,小小事又嘈又閙:122: ,港女性格...:028:
我冇啊~~~~ 冤枉啊~~~

我呢次真係要走啦~
最后一堂課~
呵呵,拜拜咁多位~
夜晚上黎見到你地再傾啦~ :098:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 05:00 PM 發表 查看引用來源
我又唔會話哂d男仔既....有d女仔都好難頂架,小小事又嘈又閙:122: ,港女性格...:028:
其實我覺得好多時大家都覺得初戀係美好GE,

係因為大家都好投入,而人越大可能會學織計較,又或者唔想分手個時咁傷,

變得無咁投入.但越係咁我覺得就越難維持一段感情.

唉....都係唔好咁認真.我都唔係D咁GE人~~:096: :071:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 05:04 PM 發表 查看引用來源
我呢次真係要走啦~
最后一堂課~
呵呵,拜拜咁多位~
頭先行開左而家番左黎la~

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:57 PM 發表 查看引用來源

我之前都遇到個... 我以為係好野...
雖然依家分開咗,我唔可以話佢點衰...
之不過我都... :029:

唔會話愛到要生要死,
就算難過都係自己一個人冷靜下就可以平伏,
不過就唔可以話完全冇事咁囉...
...
點講好呢,呢d我遇左會發生lo....所以我對愛情睇得好開:122: ,其實唔分男女啦,人本來就唔可靠的...仲要大家生存係呢個現實社會:122:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 05:04 PM 發表 查看引用來源
我呢次真係要走啦~
最后一堂課~
呵呵,拜拜咁多位~
CU~~:029:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 05:03 PM 發表 查看引用來源

我冇啊~~~~ 冤枉啊~~~
我當然唔係話你la...你做miss架ma:027:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 05:06 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得好多時大家都覺得初戀係美好GE,

係因為大家都好投入,而人越大可能會學織計較,又或者唔想分手個時咁傷,

變得無咁投入.但越係咁我覺得就越難維持一段感情.

唉....都係唔好咁認真.我都唔係D ...
那~呢d就係人大左諗法轉變:122: .....又或者社會一路變....:122: ,

[quote]原帖由 sally1234 於 2009-4-6 05:13 PM 發表 查看引用來源
那~呢d就係人大左諗法轉變:122: .....又或者社會一路變....:122: , [/quote

係GE,呢個世界維一唔變GE野就係轉變挂~~:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆