上一頁下一頁
發新話題

內遊違規舉報區 V

收藏  |  訂閱
2.0k  37.0k

advan814
愚弄網友,新account開團又冇得pm又叫人msn佢.
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=6041247&extra=page%3D1

advan814
新手

UID 2865269
精華 0
積分 6
帖子 4
基本分數 6
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-12-17
來自 火山島
狀態 在線

advan夜蒲團,天天出發-全年無休 12月28

≦ 報名方法 ≧ :smile_38:

以
pm,msn本人報名作實,報名時請必附上香港or大陸電話
[絕對保密]

如有任何意見:smile_41: 或投訴 ,可聯絡本人,當日回復 ~~

設備提供: ↘
                男賓大把靚女等你識 :smile_47:  (絕無豬茵細妹:smile_29

女賓有靚仔,無鴨仔:smile_40:

消費介紹: ↘
                房 / 梳化:smile_34: , 星期日-四 (平日) ¥250   星期五,六(假日) ¥300
                另有坐枱:smile_44:  [價$面議]
                全免:smile_15:  , 仲有靚仔接送!

蒲點提供: ↘
                838富豪世紀Richy   :smile_27:

開團日期: ↘
                可預約或即日, 成團時會列出團員 名單地點. 1

夜蒲時間: ↘
                 PM 11:30 - AM 6:30 ( 請盡量 AM12:30 前入場)

集合地點: ↘
                 自行到達 or 相約地點

人數限制: ↘

–10人 梳化 /   
                10人  以上 / 房  :smile_34:

付款方式: ↘
                入場收¥  (港幣多俾$20.多謝合作 )

溫馨提示: ↘
                 出舞池記得好好保管銀包:smile_39:,電話 or 女朋友,以免賊人有機可乘:smile_22:  
                 絕不歡迎 Paparazzi   Aviator:smile_43: ,以免有任何不愉快事情發生!

歡迎新人及偷跳之人報名,有興趣就留個言先走 :smile_15:

戰神
灌水
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=6022319&extra=page%3D1&page=4
戰神
新手

UID 2869669
精華 0
積分 5
帖子 5
基本分數 5
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-12-20
狀態 在線

:smile_39:

asiarider-m
灌水
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=5925504&page=11&extra=page%3D1

asiarider-m
高級會員

UID 2635594
精華 0
積分 577
帖子 825
基本分數 577
金幣 0
閱讀權限 40
註冊 2007-8-22
狀態 離線

:smile_30:  :smile_30:  :smile_30:

灌水貼
http://www21.188channel.com/viewthread.php?tid=6042895&extra=page%3D1
新手

UID 2869684
精華 0
積分 9
帖子 8
基本分數 9
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

樟仔係我主埸

交通問題、食、住、玩、都可以答

何利好
無聊灌水
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=6041780&pid=123603995&page=2&extra=page%3D1#pid123603995
何利好
新手

UID 2869792
精華 0
積分 9
帖子 9
基本分數 9
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

舉報你地罵戰

扣尻你地幾十分

關尻埋個貼  :smile_30:

何利好
新手

UID 2869792
精華 0
積分 9
帖子 9
基本分數 9
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 雀你老母 於 2007-12-20 02:46 AM 發表

我地系討論區討論乍,唔好甘啦!:smile_30::smile_30:

你係咪 "笑你老母"

你好似佢喎 :smile_30:

何利好
新手

UID 2869792
精華 0
積分 12
帖子 13
基本分數 13
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 雀你老母 於 2007-12-20 02:57 AM 發表

心照啦!
甘你post d相甘話系你本人?
你講句話系就得!

難道? 系難度呀樓主!:smile_30:
唔緊要喎,得閒去進修吓就睇得明?

仲要 笑人老母 係嗎  :smile_30:

何利好
新手

UID 2869792
精華 0
積分 22
帖子 22
基本分數 22
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 雀你老母 於 2007-12-20 03:03 AM 發表

你攪笑咩,忍唔到笑架我!:smile_30:

我地甘攪串人個場會唔會過唔到今晚個account?:smile_44:

你咁都驚呀 ? :smile_30:

你咁樣 點笑人老母呀? :smile_30:

我何利好咩尻都唔驚    :smile_34:

最怕你唔知我係何利好  :smile_30:

雀你老母
人身攻擊、引發罵戰
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=6041780&pid=123603995&page=2&extra=page%3D1#pid123603995
雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

點解你講d野可信情度甘低既?

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 好利威威 於 2007-12-20 02:11 AM 發表
其實每個去玩的佬都試過樓主的經歷.....:smile_40:

一段時間後就會醒悟,有啲會去試吓投入感情;

但大部分就會退隱江湖,去動物園玩/被老虎玩.......:smile_30: :smile_30:  

呢個樓主剛剛出來玩系甘架,又話自已二十多d,都唔似....

咪羅人d相出黎話自已好!

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-20 02:27 AM 發表

係呀,多謝你幫我推咗一嘢喎!:smile_30:  

不用客氣呀,你呢d報告引發唔到d人看,只系張d以前出過既文章抄來抄去大碟飯,無共鳴,過哂時又老土,你都幾厚個wo!

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-20 02:25 AM 發表

無人要求你信�
反正我鐘意出又有人支持咪得囉!:smile_30:

呢句我最鐘意!
支持你d吹水post??咪甘老土啦,呢d虛名黎架乍!:smile_30::smile_30:

你醒下啦!

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-20 02:36 AM 發表

你話睇唔明我個post講乜,我依家就真係唔明你想講乜喇!:smile_41:
不如你慢慢組織吓先再日出post啦好嘛!:smile_22:
我會比時間你嘅,放心!:smile_30:

睇完都唔明你講乜,但就好熟面口唔知邊度看過,呢度一d o個度一d........

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 14
帖子 14
基本分數 14
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-20 02:49 AM 發表

如果你認為我係抄嘅咁你咪攞手照出嚟囉!:smile_39:
我都知道要你理解我嘅post講乜係真係有d難道嘅!:smile_30:  

心照啦!
甘你post d相甘話系你本人?
你講句話系就得!

難道? 系難度呀樓主!:smile_30:
唔緊要喎,得閒去進修吓就睇得明架喇!:smile_30::smile_30:

雀你老母
人身攻擊、引發罵戰
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=6034472&extra=page%3D1&page=8
雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 16
帖子 16
基本分數 16
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 寧死不屈 於 2007-12-20 02:14 AM 發表

你唔明嗎?唔緊要喎,得閒去進修吓就睇得明�
而且你睇唔明可以唔睇嘛,呢度大把IQ高嘅師兄睇得明囉!:smile_30:
你覺得我吹水嗎?咁你不妨出個唔係吹水兼有相嘅post比大家睇吓 ...

去進修,去沙咀進修呀?
但系覺你狗up吹水o羅,d相系咪你邊個知呀?
打哂格,如果有人解左d格仔都幾好看............

雀你老母
新手

UID 2869733
精華 0
積分 17
帖子 17
基本分數 17
金幣 0
閱讀權限 10
狀態 在線

QUOTE:
原帖由 何利好 於 2007-12-20 03:03 AM 發表

你唔好嚇我老母啦
你笑我老母咪算囉  :smile_30:

何利好,誰人無父母呢?咪再羅人父母玩啦。

人地都收左皮,你咪玩樓主啦,須然他d報告系好吹水,d叫雞相又唔系自已。

philippower
叫人留msn,愚弄網友
http://www21.188channel.com/viewthread.php?tid=6043864&extra=page%3D1
philippower
一星級會員

UID 2257718
精華 0
積分 91
帖子 69
基本分數 91
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-4-1
狀態 在線

~新手黨

歡迎新人不搞事一起分享內地交流tip事, 留下msn!

廣州情報

車站篇
43、50、61、188、210、239、247、253、256、269、292、517、518、886等車總站,附近有很多發廊,mm也多,經歷風吹雨打仍然在,可見厲害啊。
廣州昌崗路郵局後地鐵站旁的一間發廊,有少數民族女孩玩;另外地鐵站體育西(天河城廣場西門附近)一出站是金百合酒家後門,旁邊的有兩家發廊雞窩(摩托車保管站門口);燕嶺行落到天河客運站對面馬路,有成排發廊!D的士佬發洩的據點!

酒店篇
天河的國防大廈、駿x賓館;白雲區的廣南賓館、銀x賓館、沈x酒店、黃埔區軍x酒店;另外廣州的全x、新x、泰x、豪x酒店經常有雞婆敲門或者打電話問你要不要按摩,費用100—200元一炮。
天河崗頂武警開的一家酒店叫“總統酒店”;中山三路和越秀南路附近全球通酒店、廣源西路沈陽飯店、樂苑酒店、金豐酒店,一次200元 。華僑酒店訂房可打五折,單人間160-180元,住有各地小姐,全套服務200-300元。廣州金海賓館、單人間160元住有各地小姐,全套服務150元。潘禺石基鎮華興旅社150一炮便宜。

Soryu
無聊,與內遊無關
http://www21.188channel.com/viewthread.php?tid=6043722&extra=page%3D1
Soryu
一星級會員

UID 2227339
精華 0
積分 186
帖子 159
基本分數 186
金幣 0
閱讀權限 20
註冊 2007-3-19
狀態 在線

秋涼減少叫G

參考參考...:smile_14: :smile_14:
古籍《黃帝內經·素問》中指出冬季的養生法門,亦即養陰之道,也就是說冬季的自然界是呈閉藏的現象,此時萬物生機潛藏。所謂春生,夏展, 秋收,冬藏. 而人身為萬物之靈,也應順應自然、生活之道應保暖避寒、調養人體藏氣,盡量不要叫雞,正常性事也要減少, 以避免過度耗損陽氣。

如果違逆了冬季藏氣法則,就很可能會傷害到人體腎氣,若腎氣受損,到了春季之後,就有病變的危機存在。

小豬精
有關毒品post
http://www22.188channel.com/viewthread.php?tid=6043972&extra=page%3D1
本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999999999999999999999999999 才可瀏覽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆