上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  41.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 05:34 PM 發表 查看引用來源

妳地鐘意咩角色先,阿N以前鐘意既鴨鴨,我為左買俾佢,食左一個月快餐…
小學時好鍾意little Twins Star,但無錢買得個睇字,見到d同學有好羨慕㗎!到中學時,其實好多例如大口仔、kitty、鴨鴨、Twins star都鍾意,但嗰時鍾意同人唔同,見keroppi未係太多人鍾意,我就專買佢d野囉

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 06:42 PM 發表 查看引用來源

師兄意思迷其他係咩先?XD
迷煙又唔好對身體,上左年紀會扯唔起,
迷賭仲大鑊,未上年紀可能會無錢,
迷色都大鑊,扯起左唔知俾左邊個,
迷呢d玩意,做個 kidult都係不失為一件壞事既。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 06:49 PM 發表 查看引用來源

小學時好鍾意little Twins Star,但無錢買得個睇字,見到d同學有好羨慕㗎!到中學時,其實好多例如大口仔、kitty、鴨鴨、Twins star都鍾意,但嗰時鍾意同人唔同,見keroppi未係太多人鍾意,我就專買佢d野囉
哈哈,我身邊人無幾多個對迪迪尼有興趣。
我……就更加只會為氹女仔先留意。
所以果時未成為情侶,除左日常留意佢用咩,陪佢行就會知道咩佢想而又唔捨得買了。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 05:34 PM 發表 查看引用來源

妳地鐘意咩角色先,阿N以前鐘意既鴨鴨,我為左買俾佢,食左一個月快餐…
我鍾意隻鴨,Ahiru no Pekkle

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-11-12 01:54 PM 發表 查看引用來源

完全認同
我成日俾人問我點解一個人去睇戲,甚至一個人去旅行
就係咁原因。一個人睇戲好似好毒但其實好爽
一個人睇戲,一個人聽concert,一個人shopping,一個人搭車,一個人食飯
Why not?我成日都做

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 05:01 PM 發表 查看引用來源

今日堅涼,我見好多人跑呢~
係咪黃昏跑呢?落左成日,黃昏先細雨。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-11-12 04:17 PM 發表 查看引用來源

廸廸尼好多年無去了,哈哈
我年年都陪妻子去…

引用:
原帖由 joseph1203 於 2017-11-12 10:22 PM 發表 查看引用來源

一個人睇戲,一個人聽concert,一個人shopping,一個人搭車,一個人食飯
Why not?我成日都做
JJ出聲,大把人排隊請你食飯。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 08:38 PM 發表 查看引用來源

迷煙又唔好對身體,上左年紀會扯唔起,
迷賭仲大鑊,未上年紀可能會無錢,
迷色都大鑊,扯起左唔知俾左邊個,
迷呢d玩意,做個 kidult都係不失為一件壞事既。
嫖賭飲吹呢d惡習當然唔好沈迷啦,但我覺得其實任何野太沈迷都係唔好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-11-12 08:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈,我身邊人無幾多個對迪迪尼有興趣。
我……就更加只會為氹女仔先留意。
所以果時未成為情侶,除左日常留意佢用咩,陪佢行就會知道咩佢想而又唔捨得買了。
其實留意到對方的喜愛係一件好事,以後買禮物又容易,亦容易表達自己心意,只係有d男人會連留意都懶,唔係個個好似師兄你咁有心思㗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆