上一頁下一頁
發新話題

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

收藏  |  訂閱
1.5k  50.2k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-1 11:52 發表 查看引用來源

任賢齊做代言人果個?
有目標要去就會有心機練,加油呀N展肚/佬
任賢齊? 有代言人架咩? 我好似唔覺喎?
係, 不過到最後唔知練到幾多次, 要靠精神力量:smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-1 12:06 發表 查看引用來源

我地俾啲鼓勵佢,啪啪手!👏🏻👏🏻👏🏻

踩車應該唔似馬拉松咁有關閘時間卦?
唔係架, 都有時間限制架, 會有回收車恭候...
不過我好彩上年都完成到...

引用:
原帖由 doubling 於 2017-8-1 15:26 發表 查看引用來源

http://www.weekendhk.com/lifestyle/台灣-熊寶貝-除臭神器/5/

熊寶貝
銷售地點:指定AEON、 APITA、HKTV、UNY、 PIAGO、華潤萬家超級市場及藥房有售(詳細地址:https://goo.gl/R3ruCT
呢個可能我都岩用喎, 先謝過!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-1 06:12 PM 發表 查看引用來源

係, 不過到最後唔知練到幾多次, 要靠精神力量:smile_30:
博愛單車慈善賽?好似係
加油呀!

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-1 18:14 發表 查看引用來源

唔係架, 都有時間限制架, 會有回收車恭候...
不過我好彩上年都完成到...
多唔多人試回收車?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-1 06:12 PM 發表 查看引用來源

練唔到幾多次都唔緊要⋯要有目標呀⋯大家都支持你既

引用:
原帖由 speedster 於 2017-8-1 06:15 PM 發表 查看引用來源

呢個可能我都岩用喎, 先謝過!
可能?我估係好岩用至真

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-8-1 07:32 PM 發表 查看引用來源

多唔多人試回收車?
我諗起某大地產商贊助左場單車慈善,成班肥肚腩高層捱住去踩車,睇到我笑左出黎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-1 09:35 PM 發表 查看引用來源

我諗起某大地產商贊助左場單車慈善,成班肥肚腩高層捱住去踩車,睇到我笑左出黎
玩謝班膠層

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-8-1 21:35 發表 查看引用來源

跑樓梯先正,睇住佢行左兩步,塊面又青又白,d樓梯已經窄,佢d身形真係佢行哂
我幾怕佢真係會瞓低:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆