上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

想睇但點樣睇:smile_41::smile_41:

換了幾多張床單?

靚太昨晚幾點問局😘啪啪 
老兄用咩手法搓你波波

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

佢梗係識玩啦揀我做老婆婆  
C-妹妳個POST....真係正到呢....引屎人.

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-12-8 01:40 PM 發表 查看引用來源
靚太昨晚幾點問局😘啪啪 
老兄用咩手法搓你波波
老公感冒要休息

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2017-12-8 08:51 PM 發表 查看引用來源

C-妹妳個POST....真係正到呢....引屎人.
多謝! 

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-8 11:59 PM 發表 查看引用來源

多謝!  
妳未SLEEP咩?

樓主,等到你頸都長,我以為你唔寫了😭😭😭

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-12-8 11:55 PM 發表 查看引用來源

老公感冒要休息
老兄病左😭😭😷😷靚太給他喝一杯性靈西西水,他立刻藥到病除😘你要在這幾天多加含含他jj 亦可以令他快好反😊

老公已餓咗我成個星期,前日好返好多但又好早瞓都費事搞佢比佢休息吓,等佢狀態好啲先,佢狀態越好肉腸越大條,琴日佢終於好返晒,一早起身已比佢搓、揸、抄、啜....但我話今晚先,等所有人瞓晒飲少少洒叫大聲啲比佢聽.....

到咗夜晚我斟咗少少酒一齊飲,但原來琴晚係英超big day, 以為佢睇完Liverpool 會開我波,跟住佢起身出去搞呢搞老又到曼聯開波,佢又継續睇波,到咗15分鐘我嬲嬲不繼掃佢條蟲蟲,直至變咗大肉腸,我就除佢條褲,含到佢叫停,佢終於熄電視,反轉我𡃶勻我全身,死佬同我講”知你忍唔住就係等你幾時出手,你睇你個淫閪濕到”,跟住就開始進攻妹妹,我一直按住佢頭唔比佢離開妹妹,佢好鬼吊引咁上來𡃶咀𡃶頸又入一下又落返去奶妹妹,不斷重複.....直至佢問我舒唔舒服?我就叫佢快啲入去好舒服,但佢又唔聽集中奶妺妹,越奶我就越想要,佢突然間拉咗我去床邊,佢企喺床邊一下插到入最深 “呵....好大條”,佢好溫柔咁出出入入仲不停𡃶我小腿,响我耳邊講”叫靚仔屌你好唔好?” 我冇答佢,但就越來越細力,我叫佢大力啲呀,佢又係咁問”靚仔屌你好唔好?”.......直至我答好,佢就大大力插入.....到我坐上面,一邊搖一邊問老公”呀女個miss 正啲定老婆正啲?” (解釋吓:我同老公都覺得阿女學校個鬼妹miss 好正), 老公好醒答”邊夠老婆咁正咁好屌咁好揸手”, 跟住我就响老公上面來咗5次,最後我好攰趴喺到,老公用枕頭毯高我pat pat,我都唔知佢屌多我幾耐,總之好似好耐我來多次佢射埋一直瞓到宜家,佢起身返工女返咗學我都唔知,我覚得好幸福,好想一早比老公搞多次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆