上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.0k

引用:
原帖由 麻倉葉 於 2017-1-12 10:55 AM 發表 查看引用來源
好想大大力渣落去
其實係咪個個男人都係咁?

病左,醫生開左3日藥俾我
仲禁止我捱夜,食補/炸/辣
所以係我病好前都唔會影新相

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-15 11:56 發表 查看引用來源
休息多d laaa
要煲粥你食
唔係點有狀態服侍D

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-15 11:56 AM 發表 查看引用來源
好好抖下..等病好再影多d相xdd

引用:
原帖由 miyeebb 於 2017-1-15 11:56 發表 查看引用來源
休息多d laaa
要煲粥你食
唔係點有狀態服侍D

引用:
原帖由 S_BALL 於 2017-1-16 12:21 AM 發表 查看引用來源
休息多d laaa
要煲粥你食
唔係點有狀態服侍D
其實我唔係感冒之類
反正就係我覺得無咩,醫生覺得好嚴重
(一個極度唔聽話既病人
有段時間為左慳錢,一直食粥,搞到由原本幾鍾意食,變到有少少抗拒
我唔打算服侍佢架(明顯就係佢服侍我la

引用:
原帖由 出錢一丁 於 2017-1-16 01:15 AM 發表 查看引用來源
好好抖下..等病好再影多d相xdd
過左一日廢人生活,基本上好左7成
再乖乖地食哂d藥,應該就無咩問題

唔好話我考完試唔識做
出多張舊相俾大家
大家會想睇11月中左右放工之後影既相
定係12月尾著新內衣既相呢?

好耐都冇更新過,相信大家都唔太記得我
簡單介紹下自己,順便講下現況俾大家聽
大概160,50kg(無錯我肥左,已經同4字講byebye:')),32B(肥左但對波瘦左),26,35,腳長33
長期唔係香港,得閑有假會返香港搵D(引版ching,你可以當我俾佢私有化左)開餐,遲少少就會返香港
唔洗pm我,因為我唔會覆,而且呢個ac,佢有密碼
今次講既故事,我就唔講係幾時發生,反正就係我係香港既某個星期六
我之前已經問定D個日朝得唔得閑,佢話9點前都得。為左個日早起,我前一晚勁早就訓左,連D打左幾次俾我都唔知。
第二朝起身就梳洗去搵D,因為我呢邊一般比香港凍同大風,所以即使香港得十幾度,我都係著短袖加件薄外套,下身係Leggings加裙褲。
大概8點左右,我就已經係D返工既地方附近。打俾佢個陣,佢竟然係俾我電話嘈醒,咁我唯有係港鐵站等佢。
佢9點要返工,但9點10分先出現係我面前(即係我企左係港鐵站食左成個鐘風有多)
佢一出現我就話:唔係返9點咩?遲到喇,我陪你行番公司啦
佢:請左半晝
(其實我唔想佢成日為左陪我而請假,因為我始終覺得要工作優先,不過當佢請假陪我,我又會覺得好sweet)好矛盾
之後我就陪佢食早餐,明明出門口前就食左,但都係食多次(鬼叫香港d早餐咁吸引)
食早餐個陣,我地就交換要俾對方既野(我係兩封信,佢係我既生日禮物)
食完早餐就手拖手咁行去海濱公園,咁當然我同佢唔會咁乖淨係手拖手。行到無咩人既地方,我同D就攬住錫,D亦直接伸手入我件外套摷。
唔夠一陣我就阻止左D,因為我覺得公眾地方咁樣唔太好。D就鬧小脾氣,開始講呷醋既說話。我當然有哄番佢,佢隻手又開始唔安分。
攬住我條腰個陣不斷摸,有時又搞下我個bra,有時又摸我個pat。我就乖乖咁I係佢身邊,任佢摸。
我唔係好記得咩事(好似係話睇下我肥左幾多),總之D之後好似揹住我行海濱公園,直到有長椅既地方先放低我。
坐低之後,D想我坐佢大脾。拒絕左幾次之後,我都係投降,我坐左一陣。
坐低除左除左吹水,當然唔少得互摷,同錫錫la
D不斷俾我強吻,D話我俾佢個感覺係我好想要。其實我只不過好鍾意錫佢(只限面,頸同trunk)。
D解開左我個bra伸手入去摷,仲好粗魯咁隔著leggings摷妹妹,係我嗌痛先停。我呢?就好乖咁,淨係伸手入D件3度亂摸取暖。
D係呢個時候話,我凍既話,佢有樣野可以俾我取暖。
無錯~就係小D。
我已經忍手唔搞小D,點知佢自己要我摸。仲過份到解開拉鍊,當時勁驚有人睇到,所以即時坐左上佢度,擋住。
摸左幾下,D就收番埋(我真係唔知俾人見到點算。前面一堆小朋友,又勁多人跑步經過)
點知D見我好似接受到,開始玩得更過份。佢叫我好似女上咁跪坐係佢上面,我原本以為佢想攬住錫,點知佢扯起我件3,直接啜linlin。
雖則長椅後面有少少遮掩,但後面經過既人,一望一定知我地做緊咩。
車震已經係我可以接受既極限,我無諗過日光日白,仲要係咁多人既地方,我會俾D扯高件3係度啜。
我當下淨係識推開佢同拉低番件3
之後D不斷游說我,叫我趁人少少俾佢啜多次,如果唔係等陣又好多人經過。
我諗住極速俾佢啜完,就離開公園,所以半推半就地下就俾佢啜多次。點知呢次佢啜勁耐,啜完左邊啜右邊。
當我見到後面有人經過,我就拍下佢,同佢講有人,示意佢停。點知佢唔理我,我推開佢,仲要啜多幾下先停。
我極度懷疑當時經過個男人望到(當時勁有衝動郁手打D,不過我邊做得出?)
之後即時企番起身,整好件3。
坐多陣,我同D就起身離開。
離開個陣,我先知D原來一直都無拉番好褲鍊。係起身個陣佢先拉番好。
臨走之前,D叫我入廁所換左佢送俾我既禮物(係件有墊既發熱吊帶背心)。事源我係一個勁唔鍾意帶bra既懶人,佢怕我俾人睇蝕,又怕我著得少3凍(佢千叮萬囑我夏天唔好著,會熱死我)
之後佢就送我去港鐵站(唔送我,我會盪失路),臨入閘前,D不斷叫我將我原本個bra放落去佢個袋度,我問佢要黎做咩?佢話拎黎打飛機。我當然話望住我既相or開住cam打唔得咩?佢話唔同架。我講唔過佢,所以交左俾佢(好彩當日著個件係準備俾我淘汰既,唔係新買)
同D goodbye kiss完就入左閘,我邊行邊回頭望,隻傻豬不斷同我揮手講byebye直到我上左扶手電梯先走(因為我投訴過佢,頭也不回咁講byebye,佢就話我之後我轉身望住我消失係人群,所以今次睇住我走先轉身)
呢次之後我發現我鍾意左個變態既(我自己都唔好得去邊),就算係咁都唔會影響我地既感情。只不過同樣既事我唔會再做第二次,我唔會再心軟中伏(聽住先
期待返香港會發生咩事XD
話說我買左樣唔多健康既手信俾佢,咁我當然乖乖預告定(每次返黎手信都唔同,真係諗得好辛苦)
點知呢隻衰豬,竟然話唔健康既手信係我,話我唔健康
佢話因為送我俾佢,會搞到佢精盡人亡,好唔健康架
返到黎唔吸乾佢,我跟佢姓

佢未食飽就反工,應該重有下文

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆