上一頁下一頁
發新話題

11/9 回歸之真空出發做CC 真空突點照p.136,139,144,150

收藏  |  訂閱
2.3k  338.5k

引用:
原帖由 draco0523 於 2016-5-11 02:03 AM 發表 查看引用來源

等待師兄下次拿彩蛋,分享心得。
Haha 都唔知幾時有得再玩

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2016-5-11 01:48 AM 發表 查看引用來源

加番多d對話。同多d形容。 SM我要求好激

SM要好激......

係咪一定要用刑...?

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2016-5-11 01:48 AM 發表 查看引用來源

加番多d對話。同多d形容。 SM我要求好激

SM要好激......

係咪一定要用刑...?

大家都想令淫媽happy 啫,
例如你愛看sm ,我地出sm 文。OK。
有時差問題,想了解清楚,時間多D自然寫出好文,你明白嗎?淫媽,下次再玩LA。

最後ot 交唔到文唯有下次:smile_38:

晨早推一推淫媽。。。不如淫媽分享下個讀後感啦haha

引用:
原帖由 panchan003 於 2016-5-11 08:32 AM 發表 查看引用來源
晨早推一推淫媽。。。不如淫媽分享下個讀後感啦haha

咁你分享下個彩蛋看後感拉

當然兩個都一齊分享啦..

早啊..

引用:
原帖由 sweetiemable 於 2016-5-11 09:27 AM 發表 查看引用來源
咁你分享下個彩蛋看後感拉

我有分享ga 不過尋晚群情太洶湧 ignore左我個comment hehe
Anyway..lets see....

尋晚一收到淫媽隻彩蛋...一㩒開已經忍唔住屌左出黎..原來係條片...未play已經見淫媽一身紅色衫 低頭啜住條大腸...甘仲點忍..一㩒play就見淫媽個嘴仔上上下下甘啜住條腸 可能淫媽個嘴又細 含黎含去都係個頭來來回回 隻手仔仲輕輕甘chok條J...雖然得短短幾秒 但都睇到個人慶哂 希望俾淫媽啜下我條大腸hehe

可惜夜晚MISS 左,唔係我又寫下文

睇黎淫媽玩得好激先有FEEL

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆