上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 34

收藏  |  訂閱
3.0k  74.0k

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-6-12 08:46 AM 發表

做咩放到鬼咁大??????:smile_o08:
得未??

:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 Dupplo 於 11/6/2011 11:02 PM 發表 查看引用來源

九哥,你又典呀!最終有矛上去見佢呀?
有呀,同佢講冇錢玩了,好來好去吧! 佢咪玩唔要錢law!

引用:
原帖由 Dupplo 於 11/6/2011 11:03 PM 發表 查看引用來源

九哥,“佢”係邊個遮??

:smile_41:
福民,佢做ktv的!

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2011-6-12 09:13 AM 發表

有呀,同佢講冇錢玩了,好來好去吧! 佢咪玩唔要錢law!

貢你諗住同佢鬥磨呀?:smile_41:

引用:
原帖由 Dupplo 於 12/6/2011 09:16 AM 發表 查看引用來源

話之佢! 佢大Q把客,又上QQ溝仔,佢講乜我都一笑!玩唔玩,見不見,我話事!

引用:
原帖由 Dupplo 於 12/6/2011 09:16 AM 發表 查看引用來源

話之佢! 佢大Q把客,又上QQ溝仔,佢講乜我都一笑!玩唔玩,見不見,我話事!

引用:
原帖由 南島 於 11/6/2011 11:10 PM 發表 查看引用來源

我有時就係唔明,點解你可以救(教)人,但唔可以救自己?
點解你地沉就無人鬧,我沉就比人鬧死。
我當初係唔想沉,根本無諗過,只想有個固定的人做,但我覺得好多師兄卻好似有意去沉,點解?
傻佬,我都冇沉! 佢返工, 佢同客開房,上QQ溝仔,我一D都唔嬲,佢唔係我條女又唔係我老婆,佢只係一隻寵愛,明白末!

南島兄,同得佢地玩,你就要懂得從佢地角度諗:1,你只係客,最多係一個好客而已! 2, 佢地做得呢行, 個人一定好隨便, 做愛多過食飯! 3, 唔可以管佢, 越緊張佢, 你跌錢越多, 死得越快!

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 12/6/2011 09:42 AM 發表 查看引用來源
南島兄,同得佢地玩,你就要懂得從佢地角度諗:1,你只係客,最多係一個好客而已! 2, 佢地做得呢行, 個人一定好隨便, 做愛多過食飯! 3, 唔可以管佢, 越緊張佢, 你跌錢越多, 死得越快!

[img=100,23]http://i1.hk/d/ ...
4, set 好自己既budget! 佢有過份要求要識叫"唔好"!

唉,要開工啦! 要同阿仔溫書考試, 都唔知依家係阿仔考定老豆考試!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆