上一頁下一頁
發新話題

~生~少年性事事件簿~Michelle part11已出 p1

收藏  |  訂閱
3.0k  65.9k

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-21 02:14 PM 發表 查看引用來源

你無打比我   =[

今晚先…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 02:17 PM 發表 查看引用來源

今晚先…
>~<    好的

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-21 02:13 PM 發表 查看引用來源
我一向都唔信呢d野~~
唔係吖 ~ 有啲野唔到你唔信架…

以前我成日中馬,多就無,一萬幾千成日都有,最多個次都有幾皮野。中左成日同條女去食海鮮…試過有個月次次都有收獲,贏左就去食龍蝦海鮮等等,食到話厭,唔想食…

唔知係未咁樣得罰左賭神,依家買親都輸,豆都無粒食,家陣想揾隻P士都鬼死咁艱難…所以話賭既野千其唔好唔信邪呀…

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-2-21 02:19 PM 發表 查看引用來源

>~<    好的

乖…:smile_o09:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-21 02:27 PM 發表 查看引用來源

唔係吖 ~ 有啲野唔到你唔信架…

以前我成日中馬,多就無,一萬幾千成日都有,最多個次都有幾皮野。中左成日同條女去食海鮮…試過有個月次次都有收獲,贏左就去食龍蝦海鮮等等,食到話厭,唔想食 ...
唔係咁邪~~~~~~~

/

各位午安.....henry兄呢??.............

引用:
原帖由 easydell 於 2011-2-21 02:28 PM 發表 查看引用來源
唔係咁邪~~~~~~~
千真萬確,無呃你。本來我今季到介左,淨係12個陣買過我朋友隻馬$200  wp. 一路都無賭。點知入左黎馬主席個場又買番。好彩係家都有微利…賭一定要信下邪架…:smile_o12:

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-2-21 02:31 PM 發表 查看引用來源
各位午安.....henry兄呢??.............
long long 兄…:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

班友仔未返工…仲瞓緊…:smile_39:

好眼訓~~~~:smile_27:

我重捉你地唔到XD
好悶呀..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆