上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.7k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-12-6 10:06 PM 發表 查看引用來源

龍大俠....近來好嗎?....你和D女點呀?:smile_o10:
九哥~好耐矛見~我依家都係同以往一樣~做個老嫖囉~你又點呀~:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 10:08 PM 發表 查看引用來源

咁仲要細心/關心/真心呢~對嗎:smile_o06:  
仲欠一樣..........係心連心:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 10:07 PM 發表 查看引用來源
龍哥、又擺夜市呀?:smile_30:
我依家周圍刮緊生意牙~你仲笑~快d幫手啦:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 6/12/2010 10:10 PM 發表 查看引用來源

九哥~好耐矛見~我依家都係同以往一樣~做個老嫖囉~你又點呀~:smile_o15:  
我跟你一樣.....玩下玩下....個個week都唱K....開始有D厭了!:smile_o03:

引用:
原帖由 sandycst 於 2010-12-6 10:09 PM 發表 查看引用來源
當教訓:smile_o06: 出去跑步:smile_o13: 夜D返:smile_o05:
你約左九哥去跑步牙:smile_14:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-6 10:10 PM 發表 查看引用來源
仲欠一樣..........係心連心:smile_38:

你幫電話公司買廣告牙:smile_30:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-12-6 10:13 PM 發表 查看引用來源

我跟你一樣.....玩下玩下....個個week都唱K....開始有D厭了!:smile_o03:
咁就啱喇~玩下玩下~你千祈吾好沉呀~家變架~知道嗎:smile_38:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-12-6 10:13 PM 發表 查看引用來源

個個星期都唱k~你吾駛陪老婆仔女架:smile_55: :smile_55:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-6 09:56 AM 發表 查看引用來源

咁不如講下你既愛情觀是怎樣的呢:smile_o15:  

愛情觀
拍拖... 坦誠
待嫁... 以夫家為大, 孝順父母
同居  或 已婚 ... 入得厨房..出得聽堂.. 上得大床
令他無後顧之憂.........

引用:

物極必反....大自然定律....我都冇上去幾個星期.....停一停抖一抖.....好快又返來.:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆