上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  44.5k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:41 PM 發表 查看引用來源

hk話有一牌子果汁有問題.要全收...禾上到中山玩..間大型超市.竟然賣$1支大平賣:smile_o14: 甘無量刀得:smile_o02: :smile_o02:
屎佢地都可以話香架啦~~

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-27 03:07 PM 發表 查看引用來源

我.....都好慘......今個星期......晚晚國慶酒會.........
高總你位高權重...要應酬下難免架啦:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 02:46 PM 發表 查看引用來源

你死蠢...掃哂佢...拎落黎HK...搵人幫你拎去回收...個價咪高返囉...:smile_o12:
禾掃100支~~你幫我拎落黎好無~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 03:08 PM 發表 查看引用來源

先過麥鳩搵老青玩一晚...再落黎傷講會合我...同你上CP...玩完之後落皇崗DUP個正骨...第2日再踏落咀咀...踏15妹埸~:smile_o12:
你拎返喇咩??

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 02:30 PM 發表 查看引用來源

真假難分呀:smile_15:
唔難喎~~十之其九係假嘅~~:')

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-27 03:11 PM 發表 查看引用來源

你拎返喇咩??
捐車底都陪佢去啦...:smile_o01:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-27 03:07 PM 發表 查看引用來源

我.....都好慘......今個星期......晚晚國慶酒會.........
忙到去10.1

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-27 03:12 PM 發表 查看引用來源

唔難喎~~十之其九係假嘅~~:')
真的嗎:smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-27 03:08 PM 發表 查看引用來源

先過麥鳩搵老青玩一晚...再落黎傷講會合我...同你上CP...玩完之後落皇崗DUP個正骨...第2日再踏落咀咀...踏15妹埸~:smile_o12:
sunday真的想去正骨......

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-27 03:13 PM 發表 查看引用來源

忙到去10.1
正確來說的話.......連地方人仕.........要去到10.3..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆