上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  67.3k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:02 PM 發表 查看引用來源

冇用架...佢總公司係大陸...佢個人又係大陸...佢一日唔落黎香港....你都吹佢唔脹...唯一方法...上去燒佢老母西~:smile_o02:
細佬, 欠薪超出7天已屬違法,香港分公司亦要登記受保障, 你公司有冇公積金架?

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:11 PM 發表 查看引用來源

大陸癈西公司...我想轉架...但係轉左就矛得上黎同你地吹水架啦....:smile_o03: 但係果邊夠我一個星期上去2次都重有找:smile_o01:
前途要緊呀~才俊~:smile_38:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源
細佬, 欠薪超出7天已屬違法,香港分公司亦要登記受保障, 你公司有冇公積金架?
就係冇供呢...:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:08 PM 發表 查看引用來源

禾比人拖糧呀...高田....:smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
你幾時拖刀?:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-8 12:13 PM 發表 查看引用來源

你好似講晒出黎.........:smile_19:
連老秘條tb都講埋~:smile_27:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-8 12:18 PM 發表 查看引用來源
你幾時拖刀?:smile_o06:
我最多係拖火水~:smile_o02:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

前途要緊呀~才俊~:smile_38:  
諗過架...但係呢到舒服D...:smile_o06:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

你係叧類既香港黑工,冇公積金唔洗交稅,全部係你老細悭番入哂自己荷包, 火燒公司燒死冇得保償:smile_o08:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:17 PM 發表 查看引用來源

尼間公司賣丸仔架.....做D嘢犯哂法, 又拖糧又唔供MPF........有冇幫尼買勞保呀?:smile_o14::smile_o14:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-8 12:21 PM 發表 查看引用來源

諗過架...但係呢到舒服D...:smile_o06:
後生仔~博殺期~怕咩辛苦呀~搵到錢就舒服啦~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆