上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 21

收藏  |  訂閱
2.6k  63.6k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:24 PM 發表

當你係條女先比機會你幫我交租咋~~:smile_o05:
你一點都不理解我,算吧.你這個無情無義的負心漢.:')

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:28 PM 發表

你一點都不理解我,算吧.你這個無情無義的負心漢.:')
:smile_o03: 你杯休走得拿摸........................慢呀! :smile_o01:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:33 PM 發表

:smile_o03: 你杯休走得拿摸........................慢呀! :smile_o01:
你梳得:') 禾啍你依碑子.:smile_o03:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:23 PM 發表

玩左廿年,咩女未見過.:smile_o06:
你巧水呀~~:smile_o01: 杯過禾煎的持關你呀~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-4 04:50 PM 發表

你巧水呀~~:smile_o01: 杯過禾煎的持關你呀~~
只唉禾???:smile_o05:

引用:
原帖由 偽警167 於 2010-8-4 04:52 PM 發表

只唉禾???:smile_o05:
煎的, 煎聽只挨你衣個~~:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-4 15:22 發表 查看引用來源
最近日子過得很低沉,現在番食飯盒,無風無浪,三餐總算温飽.  太陽油就重末有位入,好似蛋家鶏見水唔飲得:smile_39: 但就每天有一二次電話聯係,照睇都有d位入既,視乎自己制造機會....
y仔,呢次是否有点失策,电話買咗未?

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-8-4 04:59 PM 發表 查看引用來源
y仔,呢次是否有点失策,电話買咗未?
你近來又點呀:smile_o10:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-8-4 14:13 發表 查看引用來源
龍e生,我最近又回復以前的自由生活了。
新認識了一個夜場做的女仔,佢好慘,被一個港男勁騙感情。
大陸夜場做的女仔都仲有這麼深愛一個已婚港男,少有了!!

係有,曾經都遇過,亦都比條賤港佬騙咗8好皮嘢,亦聽過啲邪骨場經理給囡囡洗腦攞啲個案黎话比囡囡聽,所以以佢地一黎就想盡辦法騙你先,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-4 17:05 發表 查看引用來源

你近來又點呀:smile_o10:
龍E生,我的生活一潭死水,又有老虎又有仔女,只能夠間唔中偷下跳,婚姻生活真係好悶,不過返到家見到仔仔又好鬼开心:smile_30:好懷念以前澳門.太平.常平的快乐日子  你地仲後生要盡情亨受自由呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆