上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 12

收藏  |  訂閱
1.5k  42.1k

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-9 12:08 PM 發表 查看引用來源

好似系0827呀. :smile_o13:

跑慢d等下班車嘛... 好似系0836 :smile_o11:
唔使撈咩, 遲過0930返到公司就有說話聽啦.
下次你隊張八達通俾我, 幫你慳返3蚊~

引用:
原帖由 okimg 於 2010-4-9 12:12 PM 發表 查看引用來源

咁我咪要日日等你一齊返工 :smile_o05:

頂.. 果陣系火車站搵果部機搵左我好耐,
最後先知原來在深圳地鐵入面... :smile_o02:

引用:
原帖由 okimg 於 2010-4-9 12:12 PM 發表 查看引用來源

好喎, 我又隊 :smile_o11:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-9 12:33 PM 發表 查看引用來源

咁我咪要日日等你一齊返工 :smile_o05:

頂.. 果陣系火車站搵果部機搵左我好耐,
最後先知原來在深圳地鐵入面... :smile_o02:
我當初都一樣搵好耐 :smile_o03:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-9 11:46 AM 發表 查看引用來源

我坐  0809 車呀...

0819 --- 比十分鐘我坐底開機都好呀...

and, 如果我答唔到 0819 之前既車, 我就會遲好多 :smile_o03:
你日日搭會唔會有買東鐵月票架? 平好多喎, 不過要係上水出一出閘都幾煩

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-9 01:09 PM 發表 查看引用來源

你日日搭會唔會有買東鐵月票架? 平好多喎, 不過要係上水出一出閘都幾煩
乜東鐵都有月票既咩???  :smile_o14:

不過我怕系上水出一出, 返去無位坐呀. :smile_o08:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-4-9 01:15 PM 發表 查看引用來源

乜東鐵都有月票既咩???  :smile_o14:

不過我怕系上水出一出, 返去無位坐呀. :smile_o08:
東鐵都有, 落馬州$18.8+月票$380除26日一程$7.3+過海果程$7.7 = $33.8, 直去就 $40.8

引用:
原帖由 okimg 於 2010-4-9 01:26 PM 發表 查看引用來源

東鐵都有, 落馬州$18.8+月票$380除26日一程$7.3+過海果程$7.7 = $33.8, 直去就 $40.8
okimg師兄你住邊頭呀? 係唔係福民站附近?

引用:
原帖由 okimg 於 2010-4-9 01:26 PM 發表 查看引用來源

上水出平幾蚊, 港鐵轉車又平個幾... 我又吾駛返26日.... 為番上黎, 好似唔賺得多...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-9 01:32 PM 發表 查看引用來源

okimg師兄你住邊頭呀? 係唔係福民站附近?
住你對面附近 :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆