上一頁下一頁
發新話題

新新新...徵男性朋友NO SP

收藏  |  訂閱
1.5k  31.7k

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-14 02:33 AM 發表
原因係見到你流口水啫:smile_44: :smile_44:
我經常係庶架wor.. 貢會唔會害到你冇晒 d口水架...?

引用:
原帖由 MetroAgent 於 14-8-2009 02:37 發表 查看引用來源

我經常係庶架wor.. 貢會唔會害到你冇晒 d口水架...?
龔你又呻呀...呵呵:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-14 02:37 AM 發表
死啦...我信添:smile_13:
我夠信你真係有毒啦..

引用:
原帖由 MetroAgent 於 14-8-2009 02:40 發表 查看引用來源

我夠信你真係有毒啦..
poison都可以係解藥架:smile_o01: 你有冇毒需要解丫:smile_o10:

成3點架哪﹖

下次再黎撩你...

再戰.. :smile_43: :smile_15:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-14 02:42 AM 發表
poison都可以係解藥架:smile_o01: 你有冇毒需要解丫:smile_o10:
我中毒太深,,,冇得救..

:smile_43:

C U L8R

引用:
原帖由 MetroAgent 於 14-8-2009 02:44 發表 查看引用來源

我中毒太深,,,冇得救..

:smile_43:

C U L8R
歡迎下次光臨:smile_o07:

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-8-14 02:32 AM 發表 查看引用來源

下....﹖ 你唔係真係信掛...
咁樓主結果真是撩得ma.. :smile_42:

引用:
原帖由 pOisOn__Ous 於 2009-8-14 02:35 AM 發表 查看引用來源
請問你係李太...:smile_41: 李太..早:smile_15: 稱呼錯唔好丙我喎:smile_35:
我唔丙你,不過奇怪你既想像力因何咁奇特姐:smile_38:  

為何見到李太黑不是聯想到李太白而是李太呢:smile_42:

引用:
原帖由 李太黑 於 14-8-2009 02:56 發表 查看引用來源

我唔丙你,不過奇怪你既想像力因何咁奇特姐:smile_38:  

為何見到李太黑不是聯想到李太白而是李太呢:smile_42:
唔知喎 如果想講太黑或太白會用呢個"你"掛
引用:
原帖由 李太黑 於 14-8-2009 02:52 發表 查看引用來源

咁樓主結果真是撩得ma.. :smile_42:
我唔介意你"李太黑"得閒都嚟撩吓我架:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆