上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【221】

收藏  |  訂閱
1.5k  35.8k

引用:
原帖由 genken 於 2009-6-17 10:59 PM 發表 查看引用來源

囝囝宜家有冇好啲:smile_13:
我比咗藥佢食:smile_24:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-17 11:03 PM 發表 查看引用來源
唔知呀:smile_24:
有比多D水佢飲架:smile_24:
要唔要帶囝囝去睇e生呀:smile_o03:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-17 23:02 發表 查看引用來源

有come被架:smile_24:
同仔仔抹咗咀仔....換好d床,被喇:smile_24:
傻瓜,狗夏天唔洗COME被加,可能又熱又局見暈先會嘔~:smile_13:
嘔完比D水飲下,睇下有無再嘔:smile_13:

引用:
原帖由 genken 於 2009-6-17 11:02 PM 發表 查看引用來源

我會學佢咁跑:smile_30: 好有殺氣:smile_o13:
佢用嚟靠嚇:smile_o01:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-17 11:07 PM 發表 查看引用來源

傻瓜,狗夏天唔洗COME被加,可能又熱又局見暈先會嘔~:smile_13:
嘔完比D水飲下,睇下有無再嘔:smile_13:
唔好比水佢飲:smile_o06:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-17 23:03 發表 查看引用來源

唔知呀:smile_24:
有比多D水佢飲架:smile_24:
嗯~咁你睇定D佢
引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-17 23:04 發表 查看引用來源
我比咗藥佢食:smile_24:
咩藥呀?醫生開既止嘔藥:smile_41:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-17 23:09 發表 查看引用來源
唔好比水佢飲:smile_o06:
WHY~:smile_14:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-17 11:12 PM 發表 查看引用來源

WHY~:smile_14:
飲完水仲嘔得勁:smile_o06: 等佢自己飲,加小小鹽比仔仔飲

其實正常狗既體溫比人高加。。。:smile_13:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-17 23:16 發表 查看引用來源
飲完水仲嘔得勁:smile_o06: 等佢自己飲,加小小鹽比仔仔飲
我又唔係話灌佢飲 :smile_45:
佢隻狗似中暑多:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆