上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 69)

收藏  |  訂閱
1.5k  33.6k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 04:01 PM 發表 查看引用來源
你開緊工呀???.
係 呀 !!

剛 剛  出 去 做 野 , 熱 鬼 死 呀

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-17 04:05 PM 發表 查看引用來源

係 呀 !!

剛 剛  出 去 做 野 , 熱 鬼 死 呀
無落雨算好喇.............
收好晏呀????

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 04:08 PM 發表 查看引用來源
無落雨算好喇.............
收好晏呀????
今 日  應 該 都 要 六 點 幾 七 點 先 走 得 啦 ~

好 啦 ~
我 要 做 野 啦 ~
晏 D 再 傾 呀 !:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-17 04:14 PM 發表 查看引用來源
好 啦 ~
我 要 做 野 啦 ~
晏 D 再 傾 呀 !:smile_35: :smile_35:
等你返黎啦:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-17 10:37 AM 發表 查看引用來源

哦 哦 ~~~
係 呀 !!
咁 咪有 排 搞 囉~~~

您 兩 隻 新 寵 物 好 Q 好 得 意 呀 !
我 可 唔 可 以 有 機 會 見 下 佢 地 呀 !!:smile_o06: :smile_o06:
當然可以等你隨時有時間:smile_o06:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-17 04:25 PM 發表 查看引用來源
等你返黎啦:smile_o13: :smile_o13:
我 收 工 啦 ~~ :smile_15:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-17 04:42 PM 發表 查看引用來源
當然可以等你隨時有時間:smile_o06:
係 唔 係 真 家 ~
咁 搵  日  LUNCH 我 找 您 一 齊 食 呀 !!
之 後 睇 您 兩 隻 新 寵 呀 !!

咁 多 位 朋 友 仔 ,
小 妹 收 工 啦 ~
晏 D 先 傾 啦 ~~ :smile_15:

我返黎啦~
大家食左飯未呀!
定睇緊三色台呀!!...:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆