上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  108.0k

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-19 09:41 PM 發表 查看引用來源

武士雖好, 但不及天咁大過胆誠意足, 別問我是誰, 最重要知道我是誰.
女大班条彩虹長D好、同武士一齊衝!
咁哭之宝要吾要睇埋!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-19 10:04 PM 發表 查看引用來源

女大班条彩虹長D好、同武士一齊衝!
咁哭之宝要吾要睇埋!
要睇埋, 肥仔葉那隻有可能要孭飛.

附件

老楊: 強哥, 今朝我隻馬搵亞賴試閘都唔合格, 冧冧下係唔係要拉倉到亞鄭處, 轉換下新環境. 不過下季你都唔知有無牌, 都係等埋到下季才拉倉吧!
二手: 老楊, 你已經擺左一隻係亞鄭處, 再擺多一隻, 我睇佢負擔唔起喎!

附件

3埸好似有人刻意安排、盔甲揾PK試完閘吾上、又吾上安起、無厘头被安排上濠江大鱷!
大力春形吾上比返田太、自己無厘头被安排上一馬!

盔甲揾旗袍、吾通盗版津津!

呢隻上次擺头返嚟吾斷!千八最好!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-19 10:32 PM 發表 查看引用來源
3埸好似有人刻意安排、盔甲揾PK試完閘吾上、又吾上安起、無厘头被安排上濠江大鱷!
大力春形吾上比返田太、自己無厘头被安排上一馬!

盔甲揾旗袍、吾通盗版津津!
呢場兩個磅仔同田太應係真波. 盈甲馬主同白頭同亞摩無關, 應可以不理.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-5-19 11:10 PM 發表 查看引用來源
呢隻上次擺头返嚟吾斷!千八最好!

11314168 11314169
今次換人唔用小妹, 誠意十足十. 要留意. 會長盃睇黎佢攞硬. 呢隻野梁仔已經摸到熟, 不過係隻馬推極有走勢, 不過唔係咁強勁後勁. 難度好似高一啲.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-5-20 12:18 AM 發表 查看引用來源

今次換人唔用小妹, 誠意十足十. 要留意. 會長盃睇黎佢攞硬. 呢隻野梁仔已經摸到熟, 不過係隻馬推極有走勢, 不過唔係咁強勁後勁. 難度好似高一啲.
換左個見到都唔敢買既人 2WIN騎師:032:

自從我肥佬學踩單車後, 傷痕纍纍, 周身骨痛, 肌肉都似撕裂咁款, 就算係吳長進, 我怎可能唔佩服佢有今天的成就已經作超人一等. 何妨大叔都係神級騎師. 所以運動員有名又有利係應該架!

退休王亞平第21回貼士 沙頭角村長個女想瓜,係老襯

苦讀寒窗十數載, 一道靈簽滅夢想
不學巫術被人屠, 市井之徒無功勞
天外紅霞如抹錦, 檻邊桃杏斗新妝
盈眸煙熳誰居首, 美酒頻斟且酌量

解讀:
村長女苦讀馬經數十年, 原來不及乩文來得易, 有次見到天外有一道彩虹好似正在抺緊什錦火鍋係鍋時, 那種抺煲手法非常之伶俐而勁有力, 能夠目睹那一個景象, 才發覺非常有福氣, 而係飛一般福之寶黎架!

1飛霞 2金巴裡好 3勁伶利 4金武士 5有福氣 6保羅威威 7勇晉神駒   
8跑出彩虹 9踏雪名駒 10天寳 11飛壹般 12福之寶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆