上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  92.9k

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:45 PM 發表 查看引用來源

咁... 我... :029:
我錯囉~~~
我又覺得你寫得好好,個句講得好中:096: :071: ,得閒娛樂下:096:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 16:47 發表

呢排我啱啱睇左個節目,係搵D女仔講「以前覺得愛錯左GE男仔」

虽然有時係D男人唔好,但好多時都係大家未了解姐.唔好講到我地咁衰好BOR~:096:
咁我都知道好多都仲OK嘅~
我都遇過啲好嘅男仔,不過最后大家唔適合咁啫...
但係我遇過啲賤人多好多成囉... :032:

其實都冇話邊個好邊個壞,係適合或者唔適合...
不過唔該啲男人,明知道自己唔係果種人,就唔好扮曬係咁...
搞到最后大家兩敗俱傷...

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 16:48 發表
我又覺得你寫得好好,個句講得好中:096: :071: ,得閒娛樂下:096:
多謝支持~:023: :096:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:46 PM 發表 查看引用來源

冇法~ 鬼叫我身邊啲男人冇個好人...
我相信唔相信嘅,對佢地好抑或唔好嘅,
最后都一樣會做出啲令我覺得... :030: 嘅事...
唉,唔係話我地唔想對佢地有期望...
實在係... :0 ...
我都係呀:030: ...不過我近排都搵到件好野...不過結果唔知係點啦:122: ,不過人大左唔會話愛到點囉...分手也好快無事:122:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-6 04:42 PM 發表 查看引用來源
唔係傻咁簡單:122:
甘係咩呢:122:

引用:
原帖由 klixie 於 2009-4-6 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁我都知道好多都仲OK嘅~
我都遇過啲好嘅男仔,不過最后大家唔適合咁啫...
但係我遇過啲賤人多好多成囉... :032:

其實都冇話邊個好邊個壞,係適合或者唔適合...
不過唔該& ...
因為D好男人通常都細膽D,見到自已鐘意GE女仔都唔會主動.

咁D女仔又話佢地無用.

而衰男人會呃女人GE人當然會係目標前面扮晒野LA~~

呢個係女人覺的男人衰GE惡性環.~~:028:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 04:53 PM 發表 查看引用來源
我都係呀:030: ...不過我近排都搵到件好野...不過結果唔知係點啦:122: ,不過人大左唔會話愛到點囉...分手也好快無事:122:
恭喜恭喜:098:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-6 16:53 發表
我之前都遇到個... 我以為係好野...
雖然依家分開咗,我唔可以話佢點衰...
之不過我都... :029:

唔會話愛到要生要死,
就算難過都係自己一個人冷靜下就可以平伏,
不過就唔可以話完全冇事咁囉...
總之就係搞到我對男人更加冇信心啦~ :026:

不過我祝你搵到個真係好嘅啦~
加油啊!

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 04:55 PM 發表 查看引用來源

咁D女仔又話佢地無用.

我又唔會話哂d男仔既....有d女仔都好難頂架,小小事又嘈又閙:122: ,港女性格...:028:

引用:
原帖由 kong1218 於 2009-4-6 16:55 發表

咁D女仔又話佢地無用.

咁可能都真係好似你講嘅咁... :096:
算啦~ 呢啲野上天自有安排。
我地就等下睇接落黎有啲咩精彩野~ :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆