上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.3k

香港落好大雨.亦都意味沙田過左1X分鐘後就會落雨...:035:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:19 PM 發表
慘啦,甩左...:030:
好彩有補QP,收少𪊲,都叫做有錢收......:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:19 PM 發表
我同auindi兄係好老友....我都望佢贏...但係問心講呢場係應該甩...撞左人地3次喎...要怪就啦只怪某人連控制隻馬都唔曉...:043:

引用:
同好來好去時間一樣:131::131:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:17 PM 發表
aa兄、彩虹兄,今日睇癧大家手風幾順,不如每場每人揀一隻等我串條鐵角呢.....:122:
哈...我今日心水唔多架咋...頭先都仲要輸10蚊雞...哈...:096:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-9 02:17 PM 發表
aa兄、彩虹兄,今日睇癧大家手風幾順,不如每場每人揀一隻等我串條鐵角呢.....:122:
我冇所謂..睇彩虹點啦...:122:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-9 02:21 PM 發表

同好來好去時間一樣:131::131:
咩意思.??? 我唔明 :032:

今場有咩提供?:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 02:24 PM 發表

咩意思.??? 我唔明 :032:
上場好來好去嘜野場地:026:
呢場都無落雨
時間一樣仲唔明:027:
雖加磅只要跑返上場時間已經掃晒:122:
記得要拖少少:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-9 02:21 PM 發表

我同auindi兄係好老友....我都望佢贏...但係問心講呢場係應該甩...撞左人地3次喎...要怪就啦只怪某人連控制隻馬都唔曉...:043:
我g你地不嬲有一齊研究馬仔,我都有偷睇架...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆