上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-24 11:10 PM 發表
唔該..唔想再在西野兄這個分析post..看到罵戰..唔該請你離開啦...謝謝
唔好嘈

引用:
原帖由 傲神州 於 2006-9-24 11:08 PM 發表
我覺得數字人係一直斬有跟西野買波弟
但係佢又好唔低得西野咁多人支持
咁多當佢係神
所以佢未係到嘈囉
之後扮哂野咁
等西野一輸啦
佢就出黎扮神
@@@...屎
我都係咁睇,我地唔好再理佢d無聊人啦,
d廢人浪費我地時間,鬧極都係咁,唔死都冇用,
:014::024:

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 11:11 PM 發表

:004: 咁要幾百個信息, 我得15個:014::014: 你地係唔係都係同一個人? 講d咁無腦既夥野 :004:
你地係唔係都係同一個人
姐係你認左你就係數字人啦

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 11:11 PM 發表

:004: 咁要幾百個信息, 我得15個:014::014: 你地係唔係都係同一個人? 講d咁無腦既夥野 :004:
乜野叫delete訊息呀傻仔?你唔係冇腦到咁樣呀?
而家我問緊你呀,我地幾個人問你d野點解你一樣都唔回應?
係咪比我地拆穿左,身有屎呀?唔好再撐啦,
就算你點都做唔到西兄咁樣架喇,
一睇就知你d人格係點,真係冇Q用!
十問九唔搭~~~~:011:

@@數字人
我訓啦
我無錢賭啦
祝你輸到@@啦

引用:

你真係拍得住997一樣咁白痴,你快d pm佢,
等大家有個共同話題,做個朋友,睇下你地點解咁有問題啦,
多舊魚...:011::014:

引用:
原帖由 spiriter 於 2006-9-24 11:16 PM 發表

佢地真係輸到傻左!!!!!!!!
而家輸到傻左個個係你,因為你做埋好多無9聊野,真係好好笑囉,
好心你走啦,唔好再撐啦,一係答番我地問你既問題先啦,垃圾,
吹水王,同997一樣數字西,一樣係水王,冇得救,你慢慢吧...:011::024:

其實數字人唔駛講咁多...一POST個馬會派彩記錄出黎...就唔駛係度嘈...
如果您嬴錢就恭喜晒..不過都唔駛係度晒既...

另外..西兄D料依家好多人等緊...我都係其中一個...西野兄...快D現身喇...講咩都好Y..好多兄弟等緊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆