上一頁下一頁
發新話題

打打想與你談情說性 之新舊版友引人入性吹水大本營(Round1758)

收藏  |  訂閱
1.5k  16.9k

引用:
原帖由 akitty 於 2018-5-21 11:31 發表 查看引用來源

甘都算係識左十幾年朋友。。
雖然係近呢幾個月先至係埋一齊。。
先不論佢同我一齊係咪真係只係for佢既心願或者只係for sex

又或者甘講,先吾講之前十幾年。
一齊左只係幾個月,甘快話要談婚論嫁係吾好。。
可能大家都未就到對方既plan。
儲蓄計劃將來如何都未可以plan得到甘樣。。
但好歹都會有自己諗法應該講出來比對方知呀?
去你度住,你say no
去我度住, ...
咁只有keep住普通情侶狀態,各住各屋企,我同我女人到結婚前都係各住各屋企
拍拖又唔一定搬出嚟住嘅,到大家認為合適再算,好同意 龜頭所言,自私嘅人千其唔好諗同佢過人世
唯有觀望下先啦...真係冇幾多人一開始就覺得對方就係自己嘅另一半,久唔久同佢remind返你地d sweet嘅事情,經歷la

引用:
原帖由 史隆教練 於 2018-5-21 12:15 PM 發表 查看引用來源

我都想早收
自己收工未得囉

好熱呀~放lunch。但熱到無胃口。。

引用:
原帖由 akitty 於 2018-5-21 12:28 PM 發表 查看引用來源
我過2日仲要上埋中山玩水上樂園。
熱到pk

引用:
原帖由 akitty 於 2018-5-21 12:28 PM 發表 查看引用來源
都係,去三文治店食沙律or越式店食凍檬

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-5-21 12:30 PM 發表 查看引用來源

都係,去三文治店食沙律or越式店食凍檬
食壽c都得

引用:
原帖由 bcm 於 2018-5-21 12:29 PM 發表 查看引用來源

我過2日仲要上埋中山玩水上樂園。
熱到pk
好熱呀

係7仔買左個好似係新出既蕎麦面食。。
涼涼地凍食。。
又吾算話好好食既,不過廿蚊雞野,
又無乜胃口,食啲冷面甘過下口癮甘囉

引用:
原帖由 bcm 於 2018-5-21 12:23 PM 發表 查看引用來源
今日好熱呀!收工又去游水。
要減10磅!
一個月內?

引用:
原帖由 中環的可愛龜頭 於 2018-5-21 12:28 PM 發表 查看引用來源

自己收工未得囉
無啦
返緊去寫字樓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆