上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.0k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2018-8-4 02:00 PM 發表 查看引用來源

C兄你太年輕啦,gimmick呢樣野,唔淨止係煲大個收費,制造話題性都好緊要!
可能係啦,等我試吓下次叫佢講兩句越南話我聽吓先。

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-8-4 07:01 PM 發表 查看引用來源

最近遇着假波膠樣,除佐夠高,後欄夠彈,同埋夠貴$之外,真係後悔自已眼光+執着要件泰
其實如果假波同微波比,假波起碼有睇頭吖。

今天又無骨運!
一心黎個靚靚齋揼,去到藥房二樓,FULL。
跟住求其穩間,係驢甲道,有位。
比個肥泰妹黎,先黎個坐你 pat pat 重壓軋死你,全程推油係咁“摩”,力度欠奉。
還有是布簾細細房,不停張床左推右推。
這間泰泰唯一好處是環保,無紙底提供,全程光珠。
90分鐘三十七條草。

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-8-5 06:10 PM 發表 查看引用來源
今天又無骨運!
一心黎個靚靚齋揼,去到藥房二樓,FULL。
跟住求其穩間,係驢甲道,有位。
比個肥泰妹黎,先黎個坐你 pat pat 重壓軋死你,全程推油係咁“摩”,力度欠奉。
還有是布簾細細房,不停張床左推右推。
這間泰泰唯一好處是環保,無紙底提供,全程光珠。
90分鐘三十七條草。 ...
係咪喺一間好專業嘅旅行社樓上?

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-5 10:11 PM 發表 查看引用來源

係咪喺一間好專業嘅旅行社樓上?
係呀係呀

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-8-6 08:54 AM 發表 查看引用來源

係呀係呀
喱間嘢我爬文早前有師兄讃好,話有後生的,但係我前後試過佢三次都係唔得的泰籍嬏嬏,可能真係睇運啦。

引用:
原帖由 BMX4 於 2018-8-6 09:34 AM 發表 查看引用來源

喱間嘢我爬文早前有師兄讃好,話有後生的,但係我前後試過佢三次都係唔得的泰籍嬏嬏,可能真係睇運啦。
昨天眼見都是嬸嬸,幫我果間算係後生,不過好肥:smile_42:

引用:
原帖由 cola1915 於 2018-8-6 11:16 AM 發表 查看引用來源

昨天眼見都是嬸嬸,幫我果間算係後生,不過好肥:smile_42:
呢間冇去好耐,正泰試吓教堂大樓對面,布廉間隔,勝在空間夠大,冷氣又足,幫我做泰嬏力水足,痛到出汗,按完鬆晒,90分鍾收$280

引用:
原帖由 lwan3388 於 2018-8-6 12:21 PM 發表 查看引用來源

呢間冇去好耐,正泰試吓教堂大樓對面,布廉間隔,勝在空間夠大,冷氣又足,幫我做泰嬏力水足,痛到出汗,按完鬆晒,90分鍾收$280
尋日去左深記試新埸!

啱啱又試吓做白老鼠,試吓灣仔大有隔離,粥店樓上。
話說上次試完一樓,見樓上三樓有間叫 泰xx,咪即管試吓啦。
按鐘竟然有條四十歲左右麻甩佬開門,心唸唔通入錯門口?
比個價錢牌 $268 / 60分鐘,寫眀泰式推油,有兩個泰妹出黎,都Ok試吓啦。
問我有無所謂邊位技C 我話無嘅。
除衫訓低,入黎係條麻甩佬,心唸你入黎執嘢? 點知佢原來打算幫我按!!😱
我話唔好意思,唔得,我想要女技C,佢竟然話女技C有 booking 。
想走之制佢又出去搵咗另外果條泰妹入黎。
我心唸好彩今次我無懶醒光豬啫。
真係估佢唔到。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆