上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.8k

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

技師要犠牲色相成身比你任摸任渣又要同你起機,佢唔想做你咪揀第二個,何必甘小氣?你估有個臭錢大晒?!
果位換8仔師兄,有鐵粉保駕護航,有錢唔係大晒,咁又係,你錢又唔夠肥仔多。

引用:
原帖由 農場灰牛牛 於 2017-11-27 12:51 PM 發表 查看引用來源

有c兄唔滿意佢偷鐘,另一c兄都係唔满意佢服務態度,以往TSG都是足鐘,有技師帶頭偷鐘,管理層又唔理,怕其他技師有樣學樣。
我個人認為偷鐘已經是不能饒恕了, 技師更靚都係假,因為感覺已终經不好了,場所如果因為红牌而又隻眼開隻眼閉, 更加令客人卻步了,不過我由七樓玩到落二樓,也一直滿意這場的管理, 只是TSG多了一些自已為是的所謂红牌才影響了客人對這場的印象.....我現在還有幾個滿意的技師  29,56 我最满意, 另外 16,98,77也是不錯的

引用:
原帖由 農場灰牛牛 於 2017-11-27 03:37 PM 發表 查看引用來源

客要比錢條女,條女唔洗比錢個客,果然鐵粉。
算吧啦,明顯有人在護航,我是客人,雖然只是3舊幾,但也應該得到滿意的服務才行,何況我們也只是在這裏申訴一下,跟其他師兄交流吓,或提醒吓一D初哥.....唔通每次也啞忍咩,我唔得囉...

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-11-27 04:47 PM 發表 查看引用來源

技師要犠牲色相成身比你任摸任渣又要同你起機,佢唔想做你咪揀第二個,何必甘小氣?你估有個臭錢大晒?!
吓,如果TSG可以俾D技師揀客嚟服務,我相信個場好快玩完咯...你記住,技師是有收錢的,不是白做,最好買每次CALL双鐘俾佢去瞓,自己在身旁默默地望着她.....自己打出就最啱喇....但GC會唔會反過來覺得客人在侮肉佢呢...哈

HA兄沒有出現。我係天水這張帖也可以只說真,不說假。有沒有肥仔,我不知道。但是有一位客人沖了¥3000給#8。如果她累可以用這張卡買鐘下班休息。#8係如常接擴鐘,點鐘,輪牌。你們說更衣說因為肥仔幫她買6個鐘。大熊經理昨晚罵了班更衣,以後不能說技師的事情。如有得罪各位師兄,敬請原諒。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-27 07:17 PM 發表 查看引用來源
HA兄沒有出現。我係天水這張帖也可以只說真,不說假。有沒有肥仔,我不知道。但是有一位客人沖了¥3000給#8。如果她累可以用這張卡買鐘下班休息。#8係如常接擴鐘,點鐘,輪牌。你們說更衣說因為肥仔幫她買6個鐘。大熊經理 ...
更衣仔唔講,技師都講啦,女人天生最八卦,一問乜都講哂啦,HA叔去左遊埠。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-27 07:27 PM 發表 查看引用來源

更衣仔唔講,技師都講啦,女人天生最八卦,一問乜都講哂啦,HA叔去左遊埠。
大熊經理已經說了不容許技師偷鐘,如果大家有和#8上鐘,可以直接和部長或經理投訴。我無加#8微信,也沒有上個鐘。我只是覺得上鐘係技師,客人可以投訴。下班只是一個普通女子。

提醒各位師兄:天水手推技師係有70擴鐘+每月沖3次¥1000會員卡。我並不是要你約擴鐘或沖卡。我意思係好多新技師都唔知有任務。昨天下班才通知有任務,好像我之前就遇上一個完成不了任務,月底辭職。服務態度都不好。如果不信,看看新技師微信都有叫師兄沖卡。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-27 07:17 PM 發表 查看引用來源
HA兄沒有出現。我係天水這張帖也可以只說真,不說假。有沒有肥仔,我不知道。但是有一位客人沖了¥3000給#8。如果她累可以用這張卡買鐘下班休息。#8係如常接擴鐘,點鐘,輪牌。你們說更衣說因為肥仔幫她買6個鐘。大熊經理 ...
3000咁少?幾日就冇啦,肥仔咁肉酸。最少5000啦,肥仔應該唔係沉得好緊要

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-27 07:49 PM 發表 查看引用來源
提醒各位師兄:天水係有70擴鐘+每月沖3次¥1000會員卡。我並不是要你約擴鐘或沖卡。我意思係好多新技師都唔知有任務。昨天下班才通知有任務,好像我之前就遇上一個完成不了任務,月底辭職。服務態度都不好。如果不信,看 ...
3000咁少?好快到數

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆